Mõistusevastased manöövrid liikluses

(Eile, 19:38 PM)Telc Kirjutas:  
(Eile, 15:37 PM)Suuredmootorid Kirjutas:  Ehkki ta võis jääda sinna seepärast, et kui vaba rida pärast viadukti temast paremale tekkis, ei andnud paremalt mööduvad madallendurid talle võimalust reastumiseks ja ta jäi sündmuse kirjeldajale ette enne selle võimaluse leidmist. Ei ürita kaitsta, proovin aru saada.

Nii on. Liikurmasinaga (Tallinna) liikluses osalemine on tegevus, mis toob palju halle juukseid pähe.
Ja üldisest voolust aeglasema masinaga ümberreastumine on kõige ilgem osa sealjuures.
Ma olen vahel ikka pidanud upitaja või frontaaliga linna vahel sõitma. Ausõna, objektile, vastu tahtmist. Mitte lusti pärast kaasliiklejate ajude komposteerimiseks.
Paraku ei ole realistlik, et "paar tõstet paari km kaugusel" jaoks oleks keegi nõus treilerit rentima.

Täpipealt! Ehk tuli vasakult ja tahtis paremale minna, aga ässad ei võimaldanud? Ise olen sellisel juhul (jännis traktor) vaadanud, et mis toimub, vajadusel kulutanud mõne minuti ja suunatuld dubleerinud, rea piires küljele liikunud jne. Miks teised nii ei võiks teha?
Porisema on kõik kanged ja oma kulutatud sekundit arvele võtmas.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

[/quote]
Nii on. Liikurmasinaga (Tallinna) liikluses osalemine on tegevus, mis toob palju halle juukseid pähe.
Ja üldisest voolust aeglasema masinaga ümberreastumine on kõige ilgem osa sealjuures.
Ma olen vahel ikka pidanud upitaja või frontaaliga linna vahel sõitma. Ausõna, objektile, vastu tahtmist. Mitte lusti pärast kaasliiklejate ajude komposteerimiseks.
Paraku ei ole realistlik, et "paar tõstet paari km kaugusel" jaoks oleks keegi nõus treilerit rentima.
[/quote]

Jah, nii on. Eriliselt nauditav on suurima ratastraktoriga lume lükkamine kilulinna kesklinnas. Ring oli nii pikk, et õõsel või hommikul alustades said tipptundi nautida vähemalt korra, mõnikord isegi kaks. Halenaljakas on seejuures see, et need looduse kroonid, kes sind siis hästi mõistetavate žestidega kostitavad, on ise nii neetult abitud, kui asfaldil on kasvõi õhuke lükkamata kirme, aga otse loomulikult oled sina seal ainult selleks, et ässasid segada.
Samamoodi olen viinud aeglast (40 km/h) kommunaaltehnikat mööda neljarealist hooldusesse. Hooldaja asus Jüris, baasid Maardus ja Lasnamäel ning kui oma multilift-plate oli muu tööga hõivatud, tuli minna omal jalal. Tartu maantee on selleks parem, sest lumeta ajal saab suuremas osas sõita kiiremaid segamata esimese rea kõrval asuval teepervel. Tallinna ringteel sellist võimalust pole ja sestap saad kaasliiklejailt teada, mida nad sinu "hobist" arvavad.
Minu rekord oli reis, kus tuli tuua ülegabariidilise maanteesahaga varustatud "Juhan Hirv" omal käigul Tartust Tallinna. Loomulikult kasutad ära aeglustusrajad, bussipeatused ja muu seesuguse, et kiiremaid mööda lasta, ent porisel ajal sa teepervel sõita ei saa, sest kabiini küljeklaasid & peeglid loobitakse nii kiiresti pori täis, et lühikese aja möödudes ei näe sealt enam muhvigi. Ja Murphy seduste kohaselt tuleb säärane reis üllatusena, ehk oled ise puhtas riides ja ette valmistamata, st. ilma puhastusvahenditeta.
Ehk avan taas tausta, miks sõidumeistreid ahistatakse. Seepeale on popp vastata, et alati saab keelduda, ent praktikas see ei toimi. Sest enamasti on juht nõrgemas positsioonis, sest reeglina on ta sellises vanuses (või pagulane jne), mis teeb uue töö leidmise keeruliseks ning "Viimasel konkursil laekus 140 avaldust meestelt, kes sinust paremad." Rääkimata sellest, et treilerivedu tehakse viimase hädas. Nii et nautige või tulge ja näidake, kuidas paremini teha.
Vasta

See on muidugi põnev, et "pahad" on järsku need, kelle aega need kaadervärgid viidavad, aga mitte need, kelle kasum tänu treilerite jms arvelt kokku hoidmisele suurem on Smile
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 41Degree, 4 külali(st)ne