Postitused: 3
Teemad: 1
Liitus: Aug 2004
Maine:
0
[attachment=1867]Läti muuseumis on selline ratas.
Postitused: 3
Teemad: 1
Liitus: Aug 2004
Maine:
0
pilt on enda tehtud ja sellest rattast kahjuks ainuke. www. kohta ei oska midagi öelda.
Postitused: 2,430
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
30
Hmm kui kellegil sellist sadulat vaja naq seal eelmisel pildil siis võtke minuga ühendust ja saate Rahuldavas korras variandi.
Postitused: 502
Teemad: 120
Liitus: Jul 2004
Maine:
0
ühesõnaga nüüd sellele siis punkt pandud. lähen ja otsin nüüd siis K-58 kohta natukene materjale... huvitav kas seda eestis ei saa kuskil vaatama minna, sest läti ei luba eriti rahakott minna...
Maine:
0
internetist ma midagi vajalikku ei leia :S tuleb siis raamatukogu pommitada aga äkki keegi oskab öelda täpselt, et mis aastatel K-58 toodeti ja mis neil muutunud on. mingist hetkest tuli juba kandiline paak jne.
Maine:
0
Ei saa eriti nendest tootmis aegadest aru. Nii nagu ma mitmelt poolt lugenud olen, siis K-58 toodeti aastatel 1957-1960. Samas aga on ZIDi lehel pilt 1951 aasta mudelist kus ei ole veel tilga paakigi. seal on minu teada see uuem paak mis hiljem K-58 peal hakati kasutama.
zidmoto.narod.ru/ history/K58.htm
Äkki keegi oskab selgitada seda asja.
Otsin infot 1959 aasta K-58 kohta!
Ma Oman üht sellist isendit Isegi dokumendid on säilinud... Täiesti orginaal!!! Seisnud mingi üle 20 a juba... Plaanin maha müüa... Üx somm pakkus 4a tagasi 10,000eek
Teen pildid ja panen millalgi netti ka ülesse, kui keegi huvitatud on... Puudu on ainult käiguvahetus hoob... Muidu kõik alles...