[poolita] Automaksust. Nagu see aastast 2025 olema saab

(16-09-2026, 11:48 AM)ZIL 131 Kirjutas:  Seoses petukõnedega sulgesin Smart-ID. 
Et siis toimiva Smart-ID puhul, kui pettur helistab, kõnet vastu võttes saab kohe raha kallale?
Klassikuid tsiteerides: Siin peab omal ka sutike möistust olema .....

Kiuslik kaabakas. Big Grin
Vasta

Eks ma ole loll edasi. 
Mina kui loll saan aru, et vaid ID- kaardiga ise toimetades ei saa keegi minu mammonale küüni taha Rolleyes
Vasta

See on nii ja naa - kui saad ilma hakkama, siis muidugi pole mõtet Smart-IDd lahti hoida, aga tehniliselt pole seal suuremat vahet ja hetkel põhineb ID kaardi suurem turvalisus peamiselt sellel, et enamik inimesi ei kasuta seda enam igapäevaselt, ei tea koode peast jne, seega petistel pole ka mõtet sellega tegeleda.

Suures plaanis olen ma seisukohal, et petiste ohvreid lollideks nimetada ning sellega enda jaoks probleem lahendatuks lugeda on natuke lühinägelik maailmapilt. Ma ise küll rahast ilma ei jäänud, aga antud juhul polnud midagi pistmist minu tehnoteadlkkuse või muidu ettenägelikkusega. Päästis asjaolu, et nad otsustasid helistada kell 0915 ja kui mingi kullerifirma hakkab mulle sellel kellaajal enne esimese kohvi manustamist telefoni teel mingit jura ajama stiilis oioi, see on valesti, too on valesti, nüüd tee seda, sisesta toda, siis lihtsalt naturaalne reaktsioon oli nad... noh, ütleme et ühte kohta saata Smile Teoreetiliselt olid kõik eeldused loodud liimile minemiseks, sest ma päriselt ootasingi mingit 5-6 pakki ja need päris kullerite skeemid muutuvad ka iga kuu, küll saadetakse maile, küll saadetakse sms-e, vahel peab kuhugi veebilehele minema midagi valima, vahel tuleb lihtsalt kõne et "olen kohal" ja siis takkatraavi kullerid ei oska ka alati riigikeelt jms kogu see jats. See, et nüüd mingi firma on enda jaoks Smart-ID avastanud, ei tundunud tol hetkel kuidagi ebareaalne, diil jäi katki selle tõttu, et pahur kunde ei tulnud selle peale, et Smart-ID kood võib niisama ekraanile ilmuda - kirus ja nõudis veebiaadressi, millelt sisse logida Smile

Mõnikord on kasulik olla lühikese süütenööriga tropp.
Vasta

Sain aastal 2005 või 6 lühikese väljakutse telefonile. kui vastu proovisin võtta oli juba katkenud. Helistasin tagasi, et äkki on midagi tähtsat, ega ma numbrit ka vaadanud. Kuu arve tuli tohutult suurem, läksin esindusse ja selgus, et olin helistanud tasulisele numbrile. Rohkem pole petetud, kuigi haigla juures ootasin kaasat ja tulid mingid lõunavabariikide poisid tasuta potikomplekti pakkuma. Kui jutt läks lennupiletitele, et nad tahavad koju.... jäi katki. Diplomaatide nr oli nende autol.

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

ID-kaardiga  ja ID-kaardi koodidega oled materjaalselt ühes kohas oma arvutiga. Aga Smart-ID on võimalik avada ja toimetada teises seadmes, st. ei ole sinuga samas kohas.
Vasta

(16-09-2026, 22:12 PM)aavu Kirjutas:  Sain aastal 2005 või 6 lühikese väljakutse telefonile. kui vastu proovisin võtta oli juba katkenud. Helistasin tagasi, et äkki on midagi tähtsat, ega ma numbrit ka vaadanud. Kuu arve tuli tohutult suurem, läksin esindusse ja selgus, et olin helistanud tasulisele numbrile. Rohkem pole petetud, kuigi haigla juures ootasin kaasat ja tulid mingid lõunavabariikide poisid tasuta potikomplekti pakkuma. Kui jutt läks lennupiletitele, et nad tahavad koju.... jäi katki. Diplomaatide nr oli nende autol.

Mis värvi on diplomaatiline number?  Need tegelased sõidavad ringi autodega, mille numbrimärgil on peal PUNASED numbrid ja see on tähis, et auto viiakse riigist välja!  Parimat h2rra.

Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
                                           OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Vasta

(Eile, 11:05 AM)h2rra Kirjutas:  
(16-09-2026, 22:12 PM)aavu Kirjutas:  Sain aastal 2005 või 6 lühikese väljakutse telefonile. kui vastu proovisin võtta oli juba katkenud. Helistasin tagasi, et äkki on midagi tähtsat, ega ma numbrit ka vaadanud. Kuu arve tuli tohutult suurem, läksin esindusse ja selgus, et olin helistanud tasulisele numbrile. Rohkem pole petetud, kuigi haigla juures ootasin kaasat ja tulid mingid lõunavabariikide poisid tasuta potikomplekti pakkuma. Kui jutt läks lennupiletitele, et nad tahavad koju.... jäi katki. Diplomaatide nr oli nende autol.

Mis värvi on diplomaatiline number?  Need tegelased sõidavad ringi autodega, mille numbrimärgil on peal PUNASED numbrid ja see on tähis, et auto viiakse riigist välja!  Parimat h2rra.
Eksid.
Leedu transiitnumbrid on punased.
Vasta

(Eile, 12:39 PM)ZIL 131 Kirjutas:  

Eksid.

Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
Vasta

(Eile, 12:59 PM)h2rra Kirjutas:  
(Eile, 12:39 PM)ZIL 131 Kirjutas:  

Eksid.
Forumlane ZIL131 võib kirjutada avaliku vabanduse vale info levitamise pärast. Parimat  h2rra

Vasta

Miks ma peaks?
Vasta

Siin on midagi tõlkes kaduma läinud. Transiitnumbrid on punane kiri valgel taustal. Punased numbrid on sportautodel.
https://geenius.delfi.ee/artikkel/120499...tahendavad

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne