Postitused: 2,005
Teemad: 234
Liitus: Jan 2003
Maine:
3
Mootor on super 6 ... see peaks olema 2L
Dad.
Postitused: 665
Teemad: 40
Liitus: Oct 2003
Maine:
10
Käigukastiga on selline jutt, et originaali mul ei ole, see kast, mis poltidel , on tegelikult mu vanaisa Olympia oma. Samas on käigukastil neli käiku, istub flatheadile taha. Kuna olympia ja 2L ülekanded Autogallery.ru andmetel on sama, siis tegu sisuliselt sama kastiga. Täpselt aga ei saa öelda, kuna kirjanduse seis on 0, kui mitte miinustes. seega, kui kellegil peaks leiduma ennesõjaaegset Opeli kirjandust, siis olen kindlasti huvitatud koopiate tegemisest. Käigukastist veel niipalju, et kindlasti ei istu minu omale Olympia oma viimane plokk, kust on ka väljavõte spideomeetri trossile. Olümpial on nimelt tehtud selle ploki kaudu kinnitused kere külge, minul aga peaks seal asetsema käsipiduri trummel, mille paigaldamisel jäävad aga ette just kinnituse kõrvad. Olen kaalunud, et vajadusel kõrvad ära lõigata, kuid selleks tahaks oma silmaga näha originaali. Kes saab, aidaku. Ise olen kahjuks nii noor, et isegi oma Vanaisa Olympiat mäletan ähmaselt.
Maine:
3
Kas 2L kast ei olnud mitte kolmekäiguline? Aa ega enam ei mäleta ka ...
Dad.
Maine:
10
Küsimus tarkase klubile. Millega ja mis kombinatsioonis oleks õige värvida silladetaile. Üldiselt olen üritanud kõik asjad terasharjaga (relaka otsas) puhtaks lasta ja siis katnud roostesurmaga. Aga edasi. Milline krunt, milline värv. Sildadele pole ju mõtet kõrgläikega kerevärvi kanda.
Postitused: 1,296
Teemad: 69
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
01-10-2004, 16:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-10-2004, 16:29 PM ja muutjaks oli
Väravamehaanik.)
Tuntumad värvifirmad pakuvad sellist asja, nagu \"veoauto raami värv\". Levinuim toon on must, läiget on just niipalju, et mustust eemal hoida ja tugevust on piisavalt. Kannatab õli ja kraapimist. Kantakse otse metallile.
Tõnu Piibur
5116265
Maine:
3
Ilma krundita? Kohe pritsitud pinnale?
Dad.
Postitused: 3,157
Teemad: 61
Maine:
36
Ise samas etapis ja ka nn veoauto raamivärviga (deBeers). Alla ikka happekrunt, siis krunt ja siis värv. Krundid mõlemad on nii pehmed, et üle kõrrepõllu sõites kratsib värvi maha.
Maine:
10
Selge, siis ikkagi parem kruntida, eks hakka otsima. Kui keegi oskab soovitada, kus tallinnas seda saab (kas näiteks paldiski maantel, kus Sikensi värve müüakse pakutakse säärast).
Kurtna laadalt õnnestus saada kaks boshi generaatorit, puudu olev velg (vaja tegelikult veel ühte varuratta jaoks), tagavaraks üks bensiini pump ja ka signaali pasun, mille lehter on aga kahjuks tsinkplekist ise väänatud (küll päris korrali plekissepa töö aga siiski).
Koguhinne kokku 250 raha. seega minuarvates igati soodus äri.