Postitused: 172
Teemad: 4
Liitus: Aug 2004
Maine:
3
Kui teil oleks valida,et Tallinna-Tartu tasuta sõit rongil,või bussil,kumma siis valiksid?(Tallinn-Tartu kiirrong,1klass ja mingi buss)
Postitused: 3,495
Teemad: 25
Liitus: Dec 2002
Maine:
37
Igal juhul rongi. Soovi korral saab ringi jalutada, konte sirutada. Õhku ja ruumi rohkem ja igati toredam kahtlemata.
Postitused: 2,477
Teemad: 19
Liitus: Mar 2004
Maine:
11
Loomulikult Poezd!
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...
Postitused: 3,106
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
59
19-01-2005, 23:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-01-2005, 23:55 PM ja muutjaks oli
Jesper.)
Mõlemal on omad eelised. Katsuge bussi puhul saada pilet kahekorruselise Sebe alumisele korrusele, mmm. Samuti pole bussi puhul vaja sõiduplaani uurida, kui tuju tuleb kakerdad ilusti bussijaama ja maksimaalselt poole tunni pärast juba sõidad. Selle ajaga, kui rongi jõuad ära oodata, on bussiga juba Tartus ära käidud. Samuti müüakse bussile täpselt nii palju pileteid, kui on istekohti. Rongis on mul kord tulnud Tallinnast Tapani põrandal istuda. Aeglane on ta sunnik ka.
Aga mainitud on ka, et tasuta. Küsiks, kustkohast neid tasuta I klassi pileteid saaks? Paneks kohe 2 edasitagasi piletit kinni. Kahjuks hinna poolest ei ole vähemalt I klassi rong kuskilt otsast konkurentsivõimeline. Nii palju ma neid konte nüüd ka ei siruta selle paari tunni jooksul.
Maine:
59
Nojah, see 1eek kampaania oli hullumaja. Aga see juhtus paar kuud tagasi, ostan ilusti eelmüügist piletid, tulen täpselt õigeks ajaks (mul on ju pilet ammu ostetud eksju, miks ma peaks varem tulema) ja hopp, kõik kohad on täis. Tee mis tahad. Ja siis tuleb tädi ja hakkab istujatele alles pileteid müüma.
Mulle selline \"kiirem jääb ellu\"-teenindus eriti ei istu. I klassis see vist päris nii pole, aga mine tea. Bussis on sul konkreetne koht, kitsas küll aga vähemalt kindel.
Maine:
3
1 klassi pileteid saab broneerida ja internetist tellida,esimeses klassi,sind lihtsalt broneeritud kohale ei lasta.
1klassis on ka sul oma kindel koht.
Rongis saab tegelt õllet lasta ja suitsu teha.Tamburis tavaliselt ei tule keegi mölisema,sama ka õllega.Kuni sa kedagi ei häiri,pole kellegi asi.
Ja keegi rääkis et rong on aeglane.Huvitav,kuidas ta aeglane on,kui Tapa-Tallinna suunal,Tapa Narva ja Tartu suunal on osad jaamavahed 120?(õllet võib ka vagunis lasta)
w6rrimeez666
Registreerimata
Lisaks on veel selline väljapressimistaktika I klassi pileti ostmiseks, et legaalne suitsetamikoht on AINULT I klassi vagunis!
w6rrimeez666
Registreerimata
... eriti kui seda teha sildi all, et selle eest saab 600.- trahvi.
Maine:
59
Suitsetamiseks kulutatud raha eest ostke parem autole paremaid juppe.
Postitused: 457
Teemad: 54
Liitus: Jul 2002
Maine:
1
Minu mäletamistmööda on meie foorumis olnud juttu kunagi sellest,et pole eriti palju mõttetuid teemasid a-la kas ferrari on parem kui maserati ja nagu see teema siingi. Ni bussil kui rongil on oma head ja vead ja eriti käest ära läheb see lõpuosa siin. Kellekuradi asi see on kas ma suitsetan või ei ja kui ma ei suitsetaks siis mida ma selle raha eest kõike kohe osta saan. Moded võivad oma suvajärgi selle uriseva postituse ka maha kustutada kui tahavad.
Postitused: 734
Teemad: 29
Liitus: Apr 2002
Minu jaoks on rongisõidu võlu see, et saab nostalgitseda vanades heades aegades, mil olin suure ja rikka N Liidu kodanik, suur ja avar rong võimendab seda. Lisaks õhtusel sõidul õlle võtmine (kuigi põhimõtteliselt olen pärmsennte sita tarbimise vastane), pole vaja midagi seda paberkotti panna, paned pudeli ilusti pingi alla ja iga natukese aja tagant võtad lonksu ja tunned kuidas pea hakkab rattapaaride kolksumisega unisoonis sumisema...
Väike, umbne ja kolisev buss koos tigeda juhiga väljendab seda üleüldist eesti vabariigi vaesust ja viletsust, raudtee käib üle jõu, ühistransport asendatakse romutranspordiga, heaolu sõltub eeskätt kohalike paksmagude ja Lääne peremehe heldusest jne
Teisalt on buss kiire hommikune Valga-Tartu ots rongiga ligi 7 tundi, bussiga poole rutem! Nii et vastavalt olukorrale!
Maine:
3
Valga-Tartu ots rongiga ligi 7 tundi
Huvitav,kas siis kui mina sõitsin,sattusin ajamasinasse,et ma selle u. 2 tunniga läbi sõitsin?