Kardi raam 400.- ootab sind valgamaal
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Huvitavad inimesed. Pakuvad lihtsalt torude koosluse eest 400eek. Kui aga neile pakkuda töökorras tervet karti 4000eek eest(lääne spets mootor), siis pole tahtmas kedagi.
Kui lihtsalt rahas asi on, siis pole mõtet seda raami ka osta. Sinna veel palju muid asju vaja sebida ja lõpuks, ka sõitmine maksab.
Postitused: 1,515
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
7
06-02-2005, 22:45 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-02-2005, 22:46 PM ja muutjaks oli
vootele.)
ma olen näinud tavalist karti, millel olid mini rattad all. Kummid olid Muravei omad. See oli nii tehtud, et mini piduritrumlil oli keskelt laagripesa välja treitud ja trumlid olid lihtsalt poltidega külge keeratud, üpris smamoodi nagu auto rattad - kolme poldiga.
Kardi orginaal veljed on kaa mul kolme poldiga all
Postitused: 69
Teemad: 13
Liitus: Nov 2004
Maine:
1
no siis on küll hästi kui viljandimaal ma ise Abjas.kas rattad ka all?js pidurid?
Postitused: 69
Teemad: 13
Liitus: Nov 2004
Maine:
1
aga kas rattad on ka all?ja pidurid?
Postitused: 307
Teemad: 34
Liitus: Jan 2003
Maine:
0
ei ole mitte midagi küljes, st plank raamid on, aga ära võid sellegipoolest viia
Golf mk1, VW T3, Lada 1200, Dnepr MT-10
tegelt neid \"raame\" kus ainult torud on liigub väga vähe.enamasti mõeldakse raami all kõike peale mootorit(kuigi see on vale jah).ja mis puutub druzba mootorisse siis mitmeid aastaikümneid on nendega tööd tehtud ja kestavad siiamaani.ja see mis kardil peal on on ka juba tubli pool aastat sõitnud.tõsi ta on et druzba karburaator pole kõige parem lahendus.aga mopeedi karburaatoriga töötab druzba mootor nagu kell.vähemalt see kart töötab ja minu kaks saagi.
ja mis puutub ainult torudesse(raami) siis selle komplekteerimine võib raskeks minna.proovi sa leida velgi,pidurisüsteemi,tooli,rooli jne..
sellisega pole vist jah tõesti muud teha kui mõnele poisikesele ära anda lootes et ta need jupid kuskilt leiab.
Postitused: 1,083
Teemad: 207
Liitus: Sep 2002
Maine:
0
Millalgi 70-datel ilmus venekeelne raamatuke \"Avtomobil kart\" üsna rohkete joonistega, autorit kahjuks ei mäleta. Kel väga vaja saab mult koopiat paluda või terve raamatukese omandada.
Samas, sugupõlv kes täna karti ehitab vist enam vene keelt eriti ei loe.
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.
maxter5ds
Registreerimata
ostke mu vana kart ära...50 000 eeki

( trenni mootoriga)
palju kardi eest tahad ja kus asud vahetusvõimalus ka võrri vastu
meesmetsast
Registreerimata
To: siim006
Kas tõesti vjatka kiirus jäi druzbale alla? mitmene vjatka sul oli?
Postitused: 447
Teemad: 9
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
mul on vjatka mootor 150cm3,ma panin taha vist vana jawa ketika ja selle pärast kadus ülihelikiirus
To endi:Asun Saaremaal.
Postitused: 13
Teemad: 6
Liitus: Dec 2005
Maine:
0
kus sa ise elad mul on pakuda kart 900.- vajab natuke remonti 125 Minski mootoriga.Asub tartumaal kui oled huvitatud anna teada.
Postitused: 11
Teemad: 1
Liitus: Feb 2006
Maine:
0
Ega kellelgi bagi-karti pakkuda ei ole, sellist, mille lätlased nõuka aja lõpus tegid.