nojaa, on vägagi korraldajate öelda, keda nad ootavad esinema ja keda mitte.
ja kaotada on ainult niipalju, kui \"tränimüügi spetsialistide\" lauaservadele eksinud asjalikku vanatehnikat välja ilmumata jääb. Eeldusel, et see kraam on niikuinii varastatud ja niikuinii hingehinnaga, on muidugi hea, et valik sellevõrra väiksemaks jääb.

Aga ikkagi ei usu, et tekib positiivne efekt, kus ülesostmine ja sellele järgnev äritsemine väheneb, kuna ärikad ei taba enam nii lihtsalt sihtgrupi südant.
Sest vähem ideeline sihtgrupp on ikkagi valmis kammima teisi tränimüüjate üritusi, et ihaldatud jubinat mistahes hinnaga osta ja mitte oodata, kuni härrasmehed seda kingiks pakkuma tulevad. Ja seda ei saagi ühele entusiastile pahaks panna, olgu tema ideelisusega nagu on. Seda enam, et kõik tränimüüjad pole ärikad, vaid esindavad ka Isand Juhuslikkuse üllatavat palet, mille ilmutumisel huvitavad ja väärtuslikud esemed sattuvad ka lihtinimeste kätte, kes ei oska idealistlikest vanaraua-härrastest undki näha, vaid toovad oma lakast leitud rauakraami koos kapsaste ja kurkidega sügislaadale.
Aga sellegipoolest, too eelnimetatud juhust otsiv entusiast ei peaks pahaks panema ka idealistide suhtumist, mis selliseid juhuseid jõuga tõrjub, küll mitte otseselt, aga paratamatusest tingituna , sest - \"metsa raiudes laastud ikka lendavad\".
(mnjah, jutt läheb pikaks ja ümmarguseks, mõni õlu on vist liiast saanud

, aga nii tore on ju võtta sõna teemal, millest ise suurt midagi ei tea

Kuigi, olen selle üle oma külje pealt natuke kokku puutunud kah - nimelt üritan koguda vanu raadioid, ja kuigi neid siinseal ka müügiks pakutakse nii- ja naasuguse hinna eest, ja mul isegi jätkuks raha neid osta (ega siis ju alati liiga palju küsitagi),- tundub asi õige ainult siis, kui midagi kuskilt mahajäetuna leian, või saan raadio inimese käest, kellele on rahast olulisem see, millistesse kätesse asi satub. Selliste inimestega kokku sattudes maksaks suure rõõmuga mistahes summa tagantjärelegi, aga ega nad ei võta. That\'s the spirit - ja see lisab asjale hindamatut väärtust. Selles valguses saan ma idealismist aru küll.