Ettepanek seadusele vastu seista

Aitäh indreksirk ja TeeTL! Mul on heameel, et meie mõtteviis ühtib. Küll jõudsin juba lepingud ära sõlmida e-kindlustuse kaudu, kus pr. Kerli väga viisakalt ja osavõtlikult meie muresse suhtus. Temagi ei aktsepteerinud käimasolevat aktsiooni just selle ülesehituse pärast. Minu pahameel on aga eriti suur seetõttu, et meid tullakse ÄHVARDAMA mingite sanktsioonidega. Peale LKF`i pöördumist selgus, et näe jah, ei ole ju tõesti vaja hoones näitusel olevat sõidukit kindlustada. Aga enne seda oli meid juba jõutud ähvardada kirjaga, millel all ei ole ei koostaja nime, allkirja ega telefoninumbrit. Küsimus juristidele : kas sellise kirja peale üldse tulnuks reageerida? Pr.Kerliga vesteldes tuli ilmsiks veel paanika inimeste (eriti veel vanemate) hulgas, kes asjale üldse pihta ei saa. Ette olla tulnud ka juhuseid, kus inimesed suures segaduses tulevad ka kindlustuskattega sõidukeid uuesti kindlustama ... Mul küll ei ole raske kirjutada 8 allkirja ja saata need lepingute koopiad e-kindlustusse tagasi nende oma ümbrikuga, aga ikkagi...?!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Ettepanek seadusele vastu seista - Autor: tai - 03-08-2005, 22:01 PM
RE: Ettepanek seadusele vastu seista - Autor: wax - 24-11-2005, 09:31 AM
RE: Ettepanek seadusele vastu seista - Autor: stihl - 24-11-2005, 13:59 PM
RE: Ettepanek seadusele vastu seista - Autor: künnimees - 24-11-2005, 14:20 PM
RE: Ettepanek seadusele vastu seista - Autor: madeinussr - 16-01-2006, 15:57 PM
RE: Ettepanek seadusele vastu seista - Autor: valdo - 16-01-2006, 16:11 PM
RE: Ettepanek seadusele vastu seista - Autor: madeinussr - 17-03-2006, 00:26 AM
RE: Ettepanek seadusele vastu seista - Autor: valdo - 17-03-2006, 01:28 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne