16-09-2005, 11:37 AM
Ma ostsin kunagi eraldi 1/4 mõõdus kärri, see tundub küll ilusti tehtud olevat ja probleeme pole olnud. Samas pole ta karmi kohtlemist ka näinud. Tundub too LUX üsna ühes liigas võistlevat komplektiga, mille kunagi anttila poest ostsin, need aga on küll väga eeskujulikult vastu pidanud, ka määrustevastaseid võtteid talunud (üsna ulja toruga olen teinekord jõuõlga ikka suurendanud
).
Üks ametlik teadaanne ka- kusagil selle teema alguses minu poolt kiidetud noname-drell sai vanaduspuhkusele, väsis nimelt lüliti. Kakkusin huvi pärast laiali ta ka- lüliti oli üsna kärsanud seest ning plastipuru pudenes välja. Vist olid mingid jublakad olnud, mis kontakte paigal hoidsid. Ei hakanud isegi uurima uue lüliti leidmise võimalust, ostsin järgmise drelli

Üks ametlik teadaanne ka- kusagil selle teema alguses minu poolt kiidetud noname-drell sai vanaduspuhkusele, väsis nimelt lüliti. Kakkusin huvi pärast laiali ta ka- lüliti oli üsna kärsanud seest ning plastipuru pudenes välja. Vist olid mingid jublakad olnud, mis kontakte paigal hoidsid. Ei hakanud isegi uurima uue lüliti leidmise võimalust, ostsin järgmise drelli