GAZ-53F radiaatorivõrest

zazik Kirjutas:Tekitasid kohe isu. Kas selliseid toredaid nostaligilisi tehnikafotosid rohkem pole näidata? Arvan, et ma pole ainus, kellel nende vastu huvi.

Tasapisi oleme ju nii mina kui ka teised kaasfoorumlased sääraseid fotosid siin avalikkustanud! Kes foorumit pikemalt lugenud on, ehk mäletab, et see 51de rivi foto ei ole sugugi esimest korda siin välja hõigatud. Samast albumist pärinevad GAZ 93 pildid on muide juba mitu aastat üleval Andrei Bogomolovi sõidukigaleriis aadressil http://www.autogallery.org.ru/gaz93.htm (kolm esimest fotot seal).

Muide, selliseid nostalgilisi tehnikafotosid leiab sihikindlal otsimisel üsna lihtsalt. Näiteks sovhooside-kolhooside kadumisel rändasid vanad pildialbumid tihti kohalikesse muuseumidesse, kodu-uurijate kätte või vallavalitsustesse. Kui miski toimiv üksus jäi alles, võivad need olla ka praeguste põllumajandusühistuste valduses. Ma usun, et kui sihikindlalt otsida, siis tõsise vanatehnikauurija jaoks on need albumid kõik nimetet kohtadest saadaval. Vähemalt mulle ei ole neile ligipääsu ja nende kasutamist keelatud.

Mina tegelikult ei ole neid sihiteadlikult otsinud, mulle on mõned asjad aeg-ajalt lihtsalt kätte tulnud.

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9,  oleme septembris avatud L,P 11-18
Vasta

Sõnumeid selles teemas
GAZ-53F radiaatorivõrest - Autor: valdo - 25-09-2005, 21:55 PM
RE: GAZ-53F radiaatorivõrest - Autor: paul23 - 17-11-2005, 18:54 PM
RE: GAZ-53F radiaatorivõrest - Autor: andris - 17-11-2005, 20:38 PM
RE: GAZ-53F radiaatorivõrest - Autor: IIIFFFAR - 17-11-2005, 22:15 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne