26-09-2005, 10:31 AM
isandpauk Kirjutas:Ma sain haapsalust mõni aeg tagasi natuke vist suti teistsuguse mudeli, pakiraam on teistsugune.
Naisteratast Riga-20 toodeti aastail 1953-58. 1958 tuli turule veidi muudetud variant Riga-26, millel oli pakiraami ülakinnitus toodud mh. sadulapoldi alla. Kui Sul on selline, siis on Sul Riga 26 jäänused. Mul isiklikult endal on umbes nelja Riga 26 jäänused erinevas seisus.
Vaata aastaarvu raaminumbrilt (kaks viimast numbrit) ja/või rattarummudelt. Aastaarv 1958 kuni 1960 (1961 valmistas Riia vaid üksikuid rattaid) ütleb üheselt, et tegu on Riga-26ga.
isandpauk Kirjutas:Muide, kas jalgratta kell oligi Omega nimeliselt asutuselt? Küsin sellepärast, et mul üks sama puhveti jalgratta dünamo. Ehk valgustate mis asutus see omega oli?
Nõukogudeaegne Riia jalgrattatehas (ametlik nimi Rigas Velo Rupnica ehk RVR, vabandan läti keeles kohustuslike kriipsude-konksude puudumise pärast) tekkis mitmete sõjaeelsete vabrikute põhjal. Peamiselt tekkis ta sõjaeelse Omega jalgrattatehase asemele ja seepärast säilitas tehas kaubamärgina ka Omega nime. Samuti suure osa sõjaeelse Omega ratta kujundus- ning konstruktsioonielementidest.
Kaubamärki Omega kanti pedaalidele, kelladele, pumpadele, kleidivõrgu klambritele, mõnede mudelite käepidemetele ja võib-olla ka mujale. Seda kuni jalgrattatootmise lõpuni Riia tehases 1960. aastal. Kui sama tehas valmistas edaspidi Gauja-punnvõrre, siis võis Omega nimi kanduda ka selle detailidele, aga seda ma täpselt enam ei tea.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme avatud K,N,R,L,P 11-18