minu tänased seiklused ARKis

Kahjuks on \"Kuusakoski\" asutus, kus seadused on kehtivad vastavalt näole! Sain seda omal nahal tunda 2 kuud tagasi, kui klient tellis Vaz 21011 äraveo vanarauaks. Auto oli täiesti komplektne aga kahjuks paberid puudu (põllukas). Sai viidud Betooni tänavale ja sealt teatati, et nemad ei saa vastu võtta ilma paberiteta. Aktsepteerisin täiesti seda nõudmist ja keerasin otsa ümber, eelnevalt küsisin, et mida või kuidas ma peaksin tegema, et masinat üle anda. Arvata võib, et tegu sama blondi neiuga, kes nähvas ülbelt, et ei ole tema asi. Küsisin veel, et kas lähen panen metsa äärde maha! Vastus oli: pange kui tahate! Loomulikult ma seda ei teinud ja viisin antud sõiduki ühe tuttava juurde, kes sai naerda natuke ja ütles, et ta viib selle kone ise homme \"Kuusakoski\" ja saab selle eest veel normaalse raha ka. Järgmine päev oligi komplektne auto viidud ja raha käes!
Tundub, et see süsteem \"Kuusakoski\" versus\"ARK\" on suht mäda hetkel ja kodanikud, kes soovivad oma \"vanarauda\" ära anda võivad päris kurja vaeva näha ja oma kallist aega raisata.
Samas ei tohiks takistuseks tegelikult olla see, et auto on tükkideks lõigatud. Kõigil ei ole sellist tehnikat, et masin tervenisti peale laadida ja minema viia.
Sulle \"hullmaks\" soovitus: võta omanikult volikiri \"ARK\"-is esindamiseks ja tee vastava sisuline avaldus, kus näitad, et auto on juba utiliseeritud. Selle avalduse alusel peaksid ta arvelt maha saama.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
minu tänased seiklused ARKis - Autor: hullmaks - 27-09-2005, 16:26 PM
RE: minu tänased seiklused ARKis - Autor: puukas - 08-01-2006, 20:40 PM
RE: minu tänased seiklused ARKis - Autor: hullmaks - 15-01-2006, 13:30 PM
RE: minu tänased seiklused ARKis - Autor: dworkin - 15-01-2006, 15:35 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne