kurtna laat 2005 sügis

Väga kena, kui su hinges on vanaasjaarmastus. Ma ei pane sulle seda pahaks. Aga tegu peaks siiski olema tehnika ja selle restaureerimisega seotud üritusega. Olgu siis tegemist mõne NSU, Nysa või Planeta 5-ga. Olgem ausad; igal pühapäeval toimub ju Tagadil täika. Kujutan ette, et täikakraami müüjatel on restaureerimise mõttemallid seostatud vaid rahaga. Kui muu atribuutika leiab üritusel oma koha, siis milleks oli vaja militariste välja ajada??? Kas siis sõdade ajal polnud tehnikat, relvi, riideid ja muid tilulilusid?

Võib-olla ei tasu nii \"verine\" olla. Samas voolab minus pooleldi vene verd ja vahest lööb temperament eriti välja. Vihaseks ajab, kui tulen nn. \"Restauraatorite päevale\" ja iga 5 m tagant vahib mulle Lenini büst vastu. Kaasaarvatud siis eelmainitud kahvlid, tuhatoosid, lambid, igast kulinad. Ja muidugi need mööblimüüjad, kes hindavad oma kaupa mitmekordselt üle. NB! Aga leidub ka selliseid inimesi, kes leiavad garaazist roostes ja aukudega tsikli paagi ning müüvad seda 5000 krooniga. Naeruväärne!!! Ja kevadel oli veel üks tore mees kohal, kes tööriista imitatsioone müüs. Meie kui tehnikahuvilised teame, milline vahe on Säästumarketi ja näiteks Stokkeri tööriistadel. Aga eelmainitud etteheited ei puuduta enam korraldajaid.

Oldmoped... kui müügirubriikides on muu atribuutika jaoks eraldi kohad, siis võib-olla annab ka müügiplatsil need osavõtjad paigutada eraldi kohta.

Tean, et ironiseerida ja muidu vinguda on lihtne. Olen vähemalt õnnelik, et selline üritus üldse korraldatakse. Võib-olla kui ma ise korraldajatega ühes paadis oleksin, räägiksin vast hoopis teist juttu.

Edaspidi üritan keelt hammaste taga hoida.

Vasta

Sõnumeid selles teemas
kurtna laat 2005 sügis - Autor: karukoobaz - 08-09-2005, 18:19 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne