30-09-2005, 11:00 AM
Arvan, et kõik sai alguse ühest D5 võrri mootorist, mida ma hakkasin uurima umbes sellest ajast kui ma läksin 1-2 klassi. Kuna mul ei olnud mitte kellegi käest küsida, et kuidas asi töötab ja kuidas parandada, siis võttis seisvast mootorist võrri tegemine nii 5-6 aastat, aga käima ma selle mootori sain! Paar aastat sain selle võrriga sõita, kuni ühe novembrikuu õhtuni mil mul oli kindlast tarvis üht äsja \"reguleeritud\" asja proovida... Niikui olin masinaga Tallinna keskturu juurde jäävast paneelmaja keldrist välja saanud, valgus mu ümber 6-7 tüübist koosnev venekeelne kamp, kellest üks küsis nõudlikul toonil: dai katatsa! No ma polnud siis ka kade... Alguses ootas seltskond oma sõpra tagasi, kuid nähes, et ta tagasi ei tule, hakkasid nad laial minema. ma veel ootasin pisut ja läksin siis kah tuppa..
Hiljem on olnud kõik mu autod alates 1990-date algusest vanad ja moest väljas. 1994 sain 1976 aasta Audi 80, reg nr. 388FAK, siis tuli endine von Krahli teatri VW hipibuss 997AEA, siis oli vahepeal muhk 652AKI... tea mis neist ka saanud on?
Paar aastat tagasi sain väga ilusa ja originaal korras 72.a. vaz2101, mis eelmine aasta ära varastati ja puruks peksti.. pätid saadi kätte ja kohuski juba olnud. Ca 20 auto varguse eest saab EV-s tingimisi karistada. Jõudumööda püüan masinat putitada, kuigi saan aru, et finantsiliselt on see mõtetu. Nojah ja sel suvel oli vaja üks seebikarp sapakas osta..
Selline on lühidalt minu haiguslugu...
Hiljem on olnud kõik mu autod alates 1990-date algusest vanad ja moest väljas. 1994 sain 1976 aasta Audi 80, reg nr. 388FAK, siis tuli endine von Krahli teatri VW hipibuss 997AEA, siis oli vahepeal muhk 652AKI... tea mis neist ka saanud on?
Paar aastat tagasi sain väga ilusa ja originaal korras 72.a. vaz2101, mis eelmine aasta ära varastati ja puruks peksti.. pätid saadi kätte ja kohuski juba olnud. Ca 20 auto varguse eest saab EV-s tingimisi karistada. Jõudumööda püüan masinat putitada, kuigi saan aru, et finantsiliselt on see mõtetu. Nojah ja sel suvel oli vaja üks seebikarp sapakas osta..
Selline on lühidalt minu haiguslugu...