kurtna laat 2005 sügis

Kuna olin kuulnud igasugu huvitavatest ettevõtmistest, mis kohapeal eelneval õhtul toimuvad, laekusin juba laupäeval umbes seitsme paiku. Oli väga vaikne. lind ka ei lennanud. Käisime sõbraga motomuuseumis väljapanekut kaemas ning läksime siis tagasi õlut tarbima. Kuskil 12 paiku oli juba nii vaikne, et lausa häbi oli oma mulinaga vaikust häirida. Läksime siis tuttu. Ärkasin umbes 5:30 ning kihutasin platsile. Tuuseldamist oli seal ligemale 10-11ni. Juppe sain IZ-le, Gaujale, Uralile. Hinnad olid laes ning seetõttu jätsin ära igasugused \"tagavaraks\" ostmised. Mind üldiselt ei häirinud need nõukogude talukraami müüjad, ostsin oma proualegi jakobsoni eest korraliku vasest uhmri.
Parimateks ostudeks olid gauja mootorikatted 50 eek, dnepri piduriklotsid 15 eek tükk. Vähevõitu tundus olevat mõistlike hindadega mootorratastele kuuluvat vanarauda. Kus oli, seal oli ära lakutud ning kirve hinnaga. Näituseks müütati ühes puhvetis karburaatoreid ning rattaid, mis olid üsna värskelt hõbedase aerosooliga üle värvitud. peab ikka loll olema, kui sellist karpat uue pähe ostad. Üldiselt jäin rahule ning külastan üritust veel.

Valdo - kuna ma sind ei trehvanud, saatsin Urmas Kaunistega muuseumi ühe vanemat sorti jalgrattakoti. Loodan, et said kätte ning oskad sellega ehk midagi targemat ette võtta, kui mina.

Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
kurtna laat 2005 sügis - Autor: karukoobaz - 08-09-2005, 18:19 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne