19-10-2005, 20:37 PM
need voolikud on mu enda mondeol ka olemas. seni ma arvasin, et seal sees on mingi tross või juhe - ei tundnud rohkem huvi -, aga nüüd kus sa ütled, et vaakum, siis see võib tõesti nii olla, sest kui süüde sees aga mittetöötava mootoriga neid nuppe keerata, siis kostub selline lurisev hääl ja siis klõpsatus. ning kui täitsa kinni panna (seest täis valge ring asendisse keerata), siis justnagu imeks, siis käib klõpsuga kinni ning natuke aega on selline \"suhin\" veel kuulda. aga midagi asjalikumat ma sulle öelda ei oska. ise olen seni igasugust abi saanud stop-boxist tallinnas ning lihtsad asjad on nad kohe ootetööna üle vaadanud ja oma arvamuse öeld (ja seni enamasti ka kohe korda teinud - nt salongiventika võimsusastmete mingi \"reguleerija\" kindalaeka taga!)
samas kui praegu mõtlema hakkan, siis raske uskuda, et keegi vaakumjuhtimise sellisesse kohta sisse ehitaks nagu salongi soojendus?! trossid ja elekter ikka lihtsamad. kuid mine sa tea.. ja sellest tulenevalt on teine veavõimalus mingi \"reguleerija\" sealt kindalaeka tagant. kunagi jäi mul mondul ventikas vait ning mõne aja pärast hakkas ainult 4.-s kiirusaste taas tööle. selle jama põhjus peitus ühes sulanud plastikust \"junnis\" seal kindalaeka taga. äkki on ka selle asendi nupu müstilised jamad kindalaeka taguses elektriblokis.
samas kui praegu mõtlema hakkan, siis raske uskuda, et keegi vaakumjuhtimise sellisesse kohta sisse ehitaks nagu salongi soojendus?! trossid ja elekter ikka lihtsamad. kuid mine sa tea.. ja sellest tulenevalt on teine veavõimalus mingi \"reguleerija\" sealt kindalaeka tagant. kunagi jäi mul mondul ventikas vait ning mõne aja pärast hakkas ainult 4.-s kiirusaste taas tööle. selle jama põhjus peitus ühes sulanud plastikust \"junnis\" seal kindalaeka taga. äkki on ka selle asendi nupu müstilised jamad kindalaeka taguses elektriblokis.