20-10-2005, 22:31 PM
Siin foorumis varem jututeemaks olnud Kohila Paberivabriku MTZ-5 kopavariant on kenasti alles. Vähemalt oli poolteist nädalat tagasi pühapäeval, kui ma Kohila mõisa pildistamise järgselt üle nn tehase silla sõitsin.
Isend seisab vana tehase hoone ja tee (jõe) vahel ülinähtavas kohas, kuigi kinnise territooriumi (aia) sees. Kuna mul olid kaadrid (mälumaht) otsas, siis jäi pilt kahjuks tegemata. Viimased 2 kaadrit läksid mõisa peale...
Sorry, et teatan selle uudise hilinenult... minu viimaste nädalate meeletu töömaht väga erinevate projektidega paigutas selle minu tagumistesse ajusoppidesse
Isend seisab vana tehase hoone ja tee (jõe) vahel ülinähtavas kohas, kuigi kinnise territooriumi (aia) sees. Kuna mul olid kaadrid (mälumaht) otsas, siis jäi pilt kahjuks tegemata. Viimased 2 kaadrit läksid mõisa peale...
Sorry, et teatan selle uudise hilinenult... minu viimaste nädalate meeletu töömaht väga erinevate projektidega paigutas selle minu tagumistesse ajusoppidesse

Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme avatud K,N,R,L,P 11-18