26-10-2005, 11:42 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-10-2005, 11:44 AM ja muutjaks oli oldmoped.)
kris Kirjutas:Ja sul oleks praegu ideaalne võimalus olla suure hingega inimene ja parandada Ladade üsna kesist kollektsiooni.
Esimene mõte, mis mulle selle sõiduki tulevikuna pähe tuli, oligi varjupaik. Ma mõtlesin selle variandi peale päris tükkaega... kaalusin läbi kõik nüansid... aga kahjuks on minu jaoks need korraldatud liiga arvukad masinate ostmiskampaaniad selle ürituse kommertsialiseerinud ja asjal on liiga raha maitse juba juures - osad seal olevad sõidukid on spetsiaalselt ostetud, ei ole oluline, et raha on tulnud sihtotstarbelise annetustena. Lihtsalt on mindud kergema vastupanu teed - ei ole suudetud masinate algsetele omanikel teha piisavalt selgitustööd, et need ise masina sinna viiks vaid on sõidukid lihtsalt rahaga kohale meelitatud.
Enam ei ole minu jaoks tegu kohaga, kuhu saab sõbra viimasele puhkepaigale viia...
See ei tähenda, et mul midagi antud koha vastu oleks, ja pean seda Vanasõidukite Varjupaika väga vajalikuks tehnikaajaloo säilitajana. Aga igasugune annetuse tegemine on minu jaoks alates sellest spetsiaalsest ostmisest saadik välistatud.
Aga kas te kõik kingite oma vanajalgrattad Valdole, mopeedid mulle, zaz965'ed Nymmikule, vanad nõukogude võidusõidumootorrattad IZ350'nele jne jne.
Palun ärge hakake mind nüüd minu arvamuse pärast kividega loopima. Inimesed, kes mind paremini tunnevad, peaksid tedama minu suhtumist rahasse ja roostes rauatükkide ostu-müügi tehingutesse suurte numbrite eest.