31-10-2005, 17:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-10-2005, 17:04 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
minul mosul kah sinine pass.
ARK kodulehe päring:
Teie sõiduki (registreerimistunnistusega ... ja registreerimismärgiga ...) andmed vajavad täpsustamist
...
helistage infotelefonil 6201 200
Nobedad näpud valisid numbri, algas dialoog:
Ma: "no mis see siis tähendab. Masin seisab õndsalt ülevaatuseta õuel - et mis nüüd tegema peaks siis?"
ARK: "Peate tooma masina meile ülevaatamisele, anname tüübikoodi"
Ma: "TÜV puudub..."
ARK: "Võite kutsuda eksperdi või treileril kohale tuua"
Ma: "Aga kes maksab ühe või teise eest? Mina?"
ARK: "Jah, Teie."
Ma: "Aga miks pean mina maksma selle eest, et ARK on omal ajal asjad tegemata jätnud?"
ARK: "Seadused on vahepeal muutunud, 2001a hakati nõudma tüübikoodi"
Ma: "Aga kas ma ülevaatusele võin minna? Probleeme ei teki?"
ARK: "Võib tekkida, võib mitte."
Ma: "Kuda-kuda - et mõnes tekib, mõnes mitte?"
ARK: "Just"
Hea näide tagasiulatuva mõjuga seaduste nõmedusest. Karjutakse RT-s seadus maha - ja loetakse asjassesegatud kodanikud teavitatuks...
Ei teagi, mis pääle hakata. Põhimõtte pärast juba ei taha sentigi passi vahetamisele kulutada. Elame-näeme
ei taibanud küsidagi, kas ka uue passi eest maksma pean. Kardan, et pean, kuigi see läheb minu tõekspidamistega juba oluliselt konflikti. Seda enam, et tehasetähis on vanas passis olemas - mis krdi pärast ma veel masina ARKi lohistama pean. Vaatavad nad ju justament sama asja.
teet,
valmis barrikaadidele asuma
ARK kodulehe päring:
Teie sõiduki (registreerimistunnistusega ... ja registreerimismärgiga ...) andmed vajavad täpsustamist
...
helistage infotelefonil 6201 200
Nobedad näpud valisid numbri, algas dialoog:
Ma: "no mis see siis tähendab. Masin seisab õndsalt ülevaatuseta õuel - et mis nüüd tegema peaks siis?"
ARK: "Peate tooma masina meile ülevaatamisele, anname tüübikoodi"
Ma: "TÜV puudub..."
ARK: "Võite kutsuda eksperdi või treileril kohale tuua"
Ma: "Aga kes maksab ühe või teise eest? Mina?"
ARK: "Jah, Teie."
Ma: "Aga miks pean mina maksma selle eest, et ARK on omal ajal asjad tegemata jätnud?"
ARK: "Seadused on vahepeal muutunud, 2001a hakati nõudma tüübikoodi"
Ma: "Aga kas ma ülevaatusele võin minna? Probleeme ei teki?"
ARK: "Võib tekkida, võib mitte."
Ma: "Kuda-kuda - et mõnes tekib, mõnes mitte?"
ARK: "Just"
Hea näide tagasiulatuva mõjuga seaduste nõmedusest. Karjutakse RT-s seadus maha - ja loetakse asjassesegatud kodanikud teavitatuks...
Ei teagi, mis pääle hakata. Põhimõtte pärast juba ei taha sentigi passi vahetamisele kulutada. Elame-näeme

ei taibanud küsidagi, kas ka uue passi eest maksma pean. Kardan, et pean, kuigi see läheb minu tõekspidamistega juba oluliselt konflikti. Seda enam, et tehasetähis on vanas passis olemas - mis krdi pärast ma veel masina ARKi lohistama pean. Vaatavad nad ju justament sama asja.
teet,
valmis barrikaadidele asuma