05-12-2005, 21:18 PM
Nüüd siis, jäiste lumevallikeste ja auguliste teede tulemusena lahkus minu auto küljest väljalaskeparadiisi senine tagumine pütt. Jäi teine siis sõbra õue- puudumist panin tähele alles 20 km pärast, sest sõitsin mõõda lumist külavaheteed ja ei olnud eriti kuulda et ülejäänud torustik auto all loha järgi tuleb. Asfalt ja meeletu kolin ning sädemed auto alt tõid selguse.
Kusjuures asi oli juba enne nii hõre et pärast püti eemaldumist hääl valjemaks ei läinud.
Egas midagi, taga nutma seda käkerdist kah ei jää.
Täna saigi kiiruga hangitud mingi vanema Civicu tutikas pott (400.-) mis pärast väikest ümberlõikamist/keevitamist homme kenasti oma koha minu Accordi all leiab. Kunagi installeerin paar pilti kah.
Kusjuures asi oli juba enne nii hõre et pärast püti eemaldumist hääl valjemaks ei läinud.
Egas midagi, taga nutma seda käkerdist kah ei jää.
Täna saigi kiiruga hangitud mingi vanema Civicu tutikas pott (400.-) mis pärast väikest ümberlõikamist/keevitamist homme kenasti oma koha minu Accordi all leiab. Kunagi installeerin paar pilti kah.
1950 M-400; 1962 K-175A; 1984 Accord, 1973 Mopar power, Swedish daily-driver Wagon