16-12-2005, 20:07 PM
valdo Kirjutas:Arz Kirjutas:Tegelikult ei ole mul seeria eriti oluline ja ei pea 100% originaal olema aga ei soovi sellist mis keevitust tahab saada st.põhja pole enam näiteks.Sillad võib lahti võtta ja ära puhastada küll ja muud väiksemad asjad pole ka probleemiks sest plaanis auto suveks sõitma saada.
Annaks Jumal, et Sa sellise auto leiad, kuigi kahtlen natuke Sinu niivõrd kiiretes plaanides.
Mina olen oma 1949. aasta autot ehitanud nt üle 3 aasta ja ehk teist niipalju võib veel minna. Mis sildu puudutab, siis üksnes esisilla kokkuladumine arvukatest detailidest võttis mul aega ligi 2,5 kuud (koos vanade sildade/jäänuste lahtivõtmisega, amortisaatorite valimise/remondiga, mõnede defitsiitsete kummtihendite otsimisega, rooliotste taastamisega/kokkuladumisega jms). Ja nt tahkestunud solidooliga vintpuksid hävivad kasutamise käigus üsna pea, mistõttu on nt 10-15 aastat seisnud auto korral sildade lahtivõtmine minu arvates lausa üli-kohustuslik...
Poole aastaga restaureerib tüüpiliselt ära vaid ühe jalgratta... kuigi nt minul läks kolmerattalise kaubaveojalgratta restaureerimiseks (küll vaheaegadega) kokku üle 4 aasta...
veidi o.t. aga Valdo kas Su Pobi sõidab?