K: grafiitõli

Vaadates millega on soov tõrjet teha,siis võin oma kogemusi jagada,sest tegin just nende asjadega.ma arvan et18 aastat on piisavalt pikk aeg tagajärgede jälgimiseks.Enamus autodest rändas venemaale aga mõned jäid ikka siia.Kahurimääret laseks ainult põhja alla,mittemingil tingimusel suletud õõnsustesse,sest ta hangub enne kui jõuab valtside vaheleja siis jäävad valtsid täiesti ilma kaitseta ja neid eipäästa enam miski.Öli lisamine kahurimäärdele ei suurenda tema voolavust,jahtudes niikuinii tahkub ära.Põhja alla laskmiseks pole mõtet oli lisada teeb kaitsekihi pehmeks ja hästi sitta külge korjavaks.et siis kogu täiega alt ära kukkuda.Õli sai vanasti juurde pandud sellepärast et kogust suurendada.Kahe auto materjaliga oli vaja kolm ära teha,andku jumal mulle patusele andeks.Kahurmäärdega kinniseid pindu töödeldud autodel jõudsin karpegi enne müüki vahetada.Ja kes töötleb õõnsusi või sarnase ainega ega nende saatus parem ka pole,sest need asjad tahkuvad enne kui nad kõige peenemetesse pragudesse ronivad.Grafiitõli ja vaha segu ronibkõige peenematessegi pragudesse ja seda lolli järjekindlusega,niiskusel ei ole seal lihtsalt ruumi.Tänase päevani sõidab 86a.Lada mis on töödeldud grafiitõli-karipoli vaha seguga õõnsustest ja põhja alt puhta kahurimäärdega mis muidugi suures osas juba maha kulunud praeguseks.Kui tekib uus võimalus õlil kuskilt praost välja ronida ,siis ta ikka rõõmsalt ronib.Kokkuvõtteks võin öelda et kolmekordne kokku puntitud plekk ei ole pidriketas mille pläratad mingi tavotiga kokku ja asi valmis.Piduriketta roostevabana hoidmiseks on parim vahend pidurdamine,mina olen oma kogemused omandanud auto pleki peal aga võibolla pole mul õigus no ja mis siis ,autod ikka sõidavad rõõmsalt veel praegugi
Vasta

Sõnumeid selles teemas
K: grafiitõli - Autor: Marcello - 15-11-2005, 16:46 PM
RE: K: grafiitõli - Autor: motamees - 15-11-2005, 17:19 PM
RE: K: grafiitõli - Autor: Marcello - 16-11-2005, 00:13 AM
RE: K: grafiitõli - Autor: motamees - 16-11-2005, 01:45 AM
RE: K: grafiitõli - Autor: Marcello - 16-11-2005, 10:56 AM
RE: K: grafiitõli - Autor: AZ1602 - 18-12-2005, 23:50 PM
RE: K: grafiitõli - Autor: TeeTL - 19-12-2005, 10:38 AM
RE: K: grafiitõli - Autor: roosteuss - 27-12-2005, 22:04 PM
RE: K: grafiitõli - Autor: Jesper - 27-12-2005, 22:37 PM
RE: K: grafiitõli - Autor: hulgus - 28-12-2005, 19:16 PM