05-01-2006, 01:43 AM
margus16 Kirjutas:Vanusepiiridesse mahuks ka sierra aga ausalt mina neid seal küll kohata ei tahaks, sest tegu on lihtsalt vana autoga mitte uunikumiga. Need on kaks täiesti iseasja. Kuigi škoda 120 on tänavaliikluses üpris haruldane tegelt.indreksirk Kirjutas:vabandan ette teema risustamise pärast...PlyVal64 Kirjutas:Autode vanusereeglid on samad, mudeli esmamainimine enne 1980, auto kuni 1984.Minule on vanasõiduk või uunikum ikka seostunud selliste sõidukitega, mida igapäevaliikluses enam ei kohta. Tervitan igati korraldaja poolt vanusepiiri karmistamist (eelmisel aastal võis osaleda ka 1985 sõidukiga, esmamainimisaastaga 1980), kuid minu hinnangul oleks veelgi parem kui konkreetse sõiduki vanusepiir asuks vähemalt 25 aasta peal. Selline on ju tänase päeva seisuga ka vanasõiduki vanusepiir kokku lepitud.
aga kui ma sooviksin tulla näiteks 86a skoda 120-ga või 88a volvo 245-ga või millise iganes tänavaliikluses haruldase autoga siis poleks ma teretulnud? või olen ma, nagu alati, millestki valesti aru saanud?