Poolitatud teema: Uunikute Talveralli, arvamused "uunik-kriteeriumist"

indreksirk Kirjutas:Seetõttu on ehk ka minu arusaamad veidi stagneerunud ning ma ei oska näha 80-ndatel valmistatud sõidukites nii suurt väärtust vanatehnikaharrastusele kui nooremad mehed.

PlyVal64 Kirjutas:Siit koorub välja vajadus üksteist paremini tunda, et asjatut solvumist välistada. Selleks ongi Uunikute Talveralli ja sellele järgnev viinavõtt. Tutvuge teiste vanatehnikasõpradega!

Aga mis peamine: nende Ladade ja Mossedega, teistest uuematest rääkimata, tuleb Talverallil vältida rahvarallistumist.

Kui juba on selline arutelu käima läinud, siis ütlen kah oma vaatenurgast sõna sekka:
Pean ennast vanatehnikaharrastuse ja vanasõidukitega suhteliselt seotud olevaks ja mitte kõige nooremaks ega kõige vanemaks inimeseks ... aga probleem sellise toreda ürituse, nagu talveralli puhul see, et kuna minu põhiline masinate kollektsioon on antud üritusel osalemiseks kahjuks sobimatu. Olemasolevate ja selleks PEAAEGU sobivate sõidukite (näiteks IZ kombi) sünniaasta ja liigne tänavapildis figureerimine välistavad jällegi paljude arvates üritusel osalemise. Seda, et hakata jälle spetsiaalselt kord aastas toimuva ürituse tarvis omale sõidukit, mis minu põhikollektsiooni ja huvidega kokku ei lange ja kaudselt ikkagi nende arvelt tuleks, soetama, et saaks pärast teistega koos laua taga lobiseda, ei luba jälle süda teha.
Ja nii jääbki minul kahjuks teiste vanatehnikahuvilistega integreerumata... ja jään ka edspidi mingiks foorumis õelutsevaks kahtlaseks metsas elavaks tegeleaseks, kes mingite imelike asjadega tegeleb ja kelle arvamus päriselt kedagi ei huvita.

P.S. See postitus ei ole kantud mittemingist solvumusest ega irisemisest, tegu on lihtsalt teoreetilise teemaarendusega!
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne