Poolitatud teema: Uunikute Talveralli, arvamused "uunik-kriteeriumist"

Las igaüks tegeleb sellega, mis talle meeldib, olenemata sellest, mis kategooriasse tema masinad teiste arvates lähevad!
Mina ei oma oma ~35 masina hulgas ühtki sõidukit, mida ma liigitaks klassi "uunik", kuigi vähemalt ühe puhul neist tegu eestis ainukese teadaoleva säilinud eksemplariga. Minu jaoks on tegu lihtsalt vanade sõidukitega, mis mulle hingelähedased. See et mõni mu kallim on aastast 1958 ja mõni aastatst 1982, ei mõjuta minu silmis kuidagi nende väärtust.
Rahvusvahelise terminoloogia järgi sobiks enamus neist vist termini classic alla... ja selletõttu ma loengi ajakirju "classic car" ja "classic motor magasin" ja uunikumeeste puukodarakokkutulekule oma masinatega loomulikult ennast pressima ei hakka :-).
Lisaks veel nagunii selline kurb pisiasi, et seoses minu masinate kitsa spetsiifikaga, ei ole mul Eestis eriti arvukalt mõttekaaslasi, ega ka üritusi, kus käia, ega ka koduseid foorumeid, kus mind huvitavat infot liiguks. Aga maailm on tunduvalt suurem - selle asemel, et siin joriseda, on tunduvalt lihtsam käia täieõigusliku (ja nende jaoks veel ka omamoodi kurioosse) liikmena euroopa üritustel ja kokkutulekutel ning vahetada kogemusi venemaa, rootsi, saksa ja inglismaa samade huvigruppide foorumites, mitte siin mopeediosas poisikestega maid jagada.
PEACE!
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne