12-01-2006, 13:48 PM
stihl Kirjutas:Oldmoped - olles, nagu Sa väidad, pidev Classic Car`i stammlugeja, olid kindlasti ka kursis Birminghamis toimunud euroopa ühe suurima vanaautomessiga, mida mitte ükski euroopa asjahuviline vahele ei jätnud....
Miks ma Sind seal ei näinud? (Ega ka ühtki teist eestlast, muidugi....)
Vabandan väga oma mitteosalemise pärast... aga ma kogun põhiliselt ikkagi vanu mopeede ja seoses sellega on üritused, mida külastan, natukene lihtsalt teise suunitlusega. Rahakoti paksus ja aja nappus lihtsalt huvipärast kõigil toredatel euroopa ja maailma üritustel käimist ei võimalda. Samamoodi ei ole ma sind ühelgi vanamopeedikokkutulekul näinud, arvan, et ei sina ega kokkutulek ei ole ka millestki olulisest ilma jäänud - las ikkagi igaüks jääb oma liistude juurde. Ma ei karju, kui kõva mees ma olen, ma lihtsalt konstanteerin fakti, et Eestis minu mõttekaaslasi lihtsalt eriti ei ole ja selletõttu suhtlen rohkem väljapoole. Üks suurimaid vanamopeedikolooniaid asub meile suht lähedal - Rootsi kuningriigis. Ma ei pidanud paljuks minna kooli rootsi keelt õppima, et nendega suhelda ja nende foorumitest aru saada ja seal kirjutada.
Tõin selle kõik lihtsalt näitena, et ei pea jalgu trampima, kui kellegi sõiduk Uunicute Talverallile ei sobi, alati saab endale sobiva väljundi leida.