23-01-2006, 11:29 AM
Indrek1 Kirjutas:Et siis kahte sorti ketirattaid oli Rigadel - see kirjeldatu ja nn. lumehelbemustriga, nagu Sinu Riga-20-l ?
Kui Sa räägid 1950ndatest aastatest, siis jah. Ehk siis Rigadel oli tollal kaks põlvkonda - Riga 20 ja Riga 22-23. Need vahetusid 1957-58. aastal. Minu muuseumis olev Riga 20 on vanemast põlvkonnast, Gauja on ehitatud uuema põlvkonna põhjal. Ketirattad on neid põlvkondadel erinevad.
Enne-1953 Riia ratastest mul nii selge ülevaade enam ei ole. 1950. ja 52. aasta naisteratastel on ka viisnurkne ehk "lumehelbeline" ketiratas, mõlema nimetet aasta rataste jäänused on mul olemas. Tean ka, et 1940tel valmistati kaubamärgi "Sarkana Zvaigzne" kaubamärgi all rattaid ja vähemalt osadel selle märgi ratastel oli radiaalselt paigutatud viie paariskodaraga ketirattad (üks selline ratas mul ka olemas). Umbes nagu 1980ndate MMВЗdel ja АЙСТidel. Usun, et see ketiratas oli võetud 1930ndate naisterahva-Omega pealt (mille ketiratas oli samasugune), sest tehas oli sama. Oman ise kahte selle ajastu naisterahva-Omegat (1937 ja 1938).
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme septembris avatud L,P 11-18