23-01-2006, 11:42 AM
Meenub mullegi paari aasta tagant -30 kraadine hommik. Vennal oli vaja linna tulla, kuid Golfil jäätus karteri tuulutus ära ja muidugi viskas käivitamisel kogu õli välja. Helistaski mulle, et kas saan ta linna ära tuua. Otsustasin proovida ja hakkasin 06-le elu sisse puhkuma. Siis olin veel nii roheline, et ei olnud aku mul tuppa toodud ega ekstra laetud. Et aku ja kogu muu kupatus olid korralikud, siis polnudki muud kui sisse ja starterit. Eks ta raskelt vedas aga käima läks. Au ja kiitus! Rooli tuli muidugi esimesed kilomeetrid mitme käega sikutada ja soojenduse mootor hakkas alles veerand tunni pärast tööle. Pärast oli vahva küll mööda linna kruisida, ja autosid oli nii vähe, nii vähe....
Seoses külmade ilmadega avastasin enda jaoks, et kui autol aku piisavalt tühi, siis ei lase alarm autot käima pannagi. Esimesel hetkel ehmatasin ära, et veab nagu mootorit ringi küll, kuid miski relee plõksub marudalt ja käima ei lase minna. Siis aga aku tuppa ja laadima. Hiljem muidugi auto käivitus.
Seoses külmade ilmadega avastasin enda jaoks, et kui autol aku piisavalt tühi, siis ei lase alarm autot käima pannagi. Esimesel hetkel ehmatasin ära, et veab nagu mootorit ringi küll, kuid miski relee plõksub marudalt ja käima ei lase minna. Siis aga aku tuppa ja laadima. Hiljem muidugi auto käivitus.