[poolitatud] Numbrimärkide kollektsioneerimine

No ma arvan et kui sa seina peale kahe tükina paned, siis ei tohiks see kedagi huvitada. Rikutud number ei ole enam number. Samuti on ajaloolisest seisukohast see rikkumise fakt ka huvitav, st rikutud number koos olustiku kirjeldusega, miks ja kuidas ta rikuti, sisaldab endas ajaloolist informatsiooni rohkem ja on seega väärtuslikum kui samasugune terve number.

Kui sa kahest ühe terve kokku teed ning seina peale paned, siis ma arvan et see peab ikka Galaktika suurune kokkusattumus olema, kui keegi selle pärast sulle turja hakkab. Samas kui selle terve numbri auto peale paned ja linnas ringi sõidad, siis lähed sitsima, põhjendatult Smile

Arutlus põhineb passi-analoogial, korrakohaselt rikutud passi võib omada (vähemalt mul on selline sahtlis, hetkeolukorda ei tea, kas enam antakse tagasi), rikutud passist terve meisterdamine on küll kahtlasevõitu tegevus, aga tõenäoliselt selle pärast midagi hullu ei juhtu (kehtetu dokument ei muutu ju sellest uuesti kehtivaks), kui aga üritad oma "taastatud" passiga piiri ületada, siis on kuri karjas.
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne