28-02-2006, 11:11 AM
Mul on kõik (peaaegu kõik) nõukogude autoraadiod olemas ja tuleb tõdeda, et Pobeda raadio on ikka ainult Pobeda raadio. Varajane Moskvitsh 402 võib olla sisu poolest küll sama (mul puudub elektrooniku kvalifikatsioon), kuid disain on hoopis erinev. Sarnasus on see, et laineala vahetamine käib parempoolse nupu sisse-välja liigutamisega, mitte klahvide vajutamisega nagu hilisematel Mossedel ja Volgal. Erinevuseks aga on armatuuri kinnitamise meetod. Mossel lükatakse nupud läbi pleki ja paigaldatakse nuppude alla iluplätakad aga Pobil on terve sihverplaat üleni nähtav.
Seninähtud Pobeda raadiote skaala ühtib tõesti III seeria näidikutega ja nupud on valdavalt olnud heledast plastist, mis viitab samuti III seeriale, kuid varasematel seeriatel on ju ka kõlari ja raadio paigaldamiseks kõik tingimused loodud. Tõsi antenni augud on katusesse enamasti ise tehtud olnud.
Mina järeldan, et tegijamatel meestel võis ka I ja II seeria Pobedades olla raadiod juba tehasest, meie maile sattusid ju enamasti ikka algselt asutuste autod ja lihtsamad variandid. Kes siis ikka mitmeid aastaid vorpis raadio valmidusega autosid, kui raadioid polnud olemaski? Ju ikka olid raadiod ka varem.
Seninähtud Pobeda raadiote skaala ühtib tõesti III seeria näidikutega ja nupud on valdavalt olnud heledast plastist, mis viitab samuti III seeriale, kuid varasematel seeriatel on ju ka kõlari ja raadio paigaldamiseks kõik tingimused loodud. Tõsi antenni augud on katusesse enamasti ise tehtud olnud.
Mina järeldan, et tegijamatel meestel võis ka I ja II seeria Pobedades olla raadiod juba tehasest, meie maile sattusid ju enamasti ikka algselt asutuste autod ja lihtsamad variandid. Kes siis ikka mitmeid aastaid vorpis raadio valmidusega autosid, kui raadioid polnud olemaski? Ju ikka olid raadiod ka varem.
Tõnu Piibur
5116265