09-03-2006, 13:56 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-03-2006, 14:01 PM ja muutjaks oli PlyVal64.)
Kuulge mehed. Kõik see jutt on ilus ja tore aga see on osake utoopiast. Ammu enne Eesti Vabariigi suurust parajat pommiauku on neid samu teemasid arendatud suurtes ja rikastes riikides. Inglismaal, Saksamaal, ka Soomes ja Rootsis. Kõik sellised väikesed eramuuseumid on läinud kõige kaduva teed. Sa võid endale koju teha ekspositsiooni iseenda asjadest. Nagu näiteks on selline Mändla Kaljul. Aga see ei ole muuseum, kus saaksid inimesed organiseeritud korras käia. See asi peab natukenegi RAHA teenima, sest Sa võid ju olla utopist ja uskuda, et suudad surmani ise kogu seda asja vedada, ehitada, restaureerida, olla giid ja uksehoidja. EI SUUDA! 10-15 tuhat peaks muuseum kuus sisse tooma, et suudaksid kasvõi ühe inimese endale kõrvale palgata. Siis on pisutki lootust, et selline muuseum suudab vähemalt uksed lahti hoida siis, kui mõni grupp(kasvõi fundamentalistlike fännide oma) sinna tuleb.
Kuid enne igasuguseid veebimuuseume ja reaalseid muuseume tahaks mina näha neid kirjatükke. Kui siiani ei suudeta enda hobidest niisamagi kirjutada, siis ei näe ma mitte mingit võimalust, et sama seltskond suudaks veebi või stendidele midagigi tekitada. Jutt on kõigil kuradi kõva(ei midagi isikuliselt), tulemust aga siiani NULL.
PS: minu postkast ikka sama: Priit Veski Näidake, et mulisemise asemel midagi suudate ka reaalset ära teha. Mina garanteerin üleriikliku levikuga ajakirjas 3-4 lehte. edit: ehk siis maksan omast rahakotist peale.
Kuid enne igasuguseid veebimuuseume ja reaalseid muuseume tahaks mina näha neid kirjatükke. Kui siiani ei suudeta enda hobidest niisamagi kirjutada, siis ei näe ma mitte mingit võimalust, et sama seltskond suudaks veebi või stendidele midagigi tekitada. Jutt on kõigil kuradi kõva(ei midagi isikuliselt), tulemust aga siiani NULL.
PS: minu postkast ikka sama: Priit Veski Näidake, et mulisemise asemel midagi suudate ka reaalset ära teha. Mina garanteerin üleriikliku levikuga ajakirjas 3-4 lehte. edit: ehk siis maksan omast rahakotist peale.