Lendliisi sõidukite saatus peale Teist Maailmasõda

Natukene offtopic, aga minu vana-vanaisal oli ka Harley Davidson, mille ta pid vist ära peitma,(järeldan segaste juttude põhjal külarahva suust ja miks muidu ta pani jupid põranda alla), ma ise mõtlesingi kelle eest ta seda peitma pidi, samas alles sain infot, kus selle alles jäänud osad olla võivad, ja mis masinaga tegu on, seitsmesajane vee ell aaa, kaevates salaja lahti põrandalauad, ja sukeldudes maja alla, leidsingi ilusti seina ääres seisva vasakpoolse suure küljekaane selline nagu siin pildil http://walkarounds.airforce.ru/auto/usa/...ley_18.jpg igatahes kaan seisis kenasti seal all mingi posti ääres ja on suhteliselt heas korras isegi, kuna on miskise õlitaolise ainega kokku mäkerdatud, järeldasin mingi raamatu alusel et tegu on WLA 45ga , mida toodeti siis 88000 isendit vist ja vene sõjaväele läks vist kolmandik, seega eeldan et tegu pole päris haruldusega, igatahes peab meil selle juppe veel olema, ja lähemal ajal lähen ka neid otsima, kuid kas kuskil saaks ka seda ühes tükis näha, mind lihtsalt huvitab millega mu vana-vanaisa kunagi sõitisSmile samas pidi olema, või oli sama tüüpi tsikli käigukast ja/või sidurisüsteem kohalikus komisjoni poes, ja kuna keegi selle vastu huvi ei tundnud (juttude järgi oli tegu tsikliga, mida oli palju ja millega keegi mässata ei viitsind kuna sõita oli taga ebamugav)siis need seisid ja seisid.
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne