15-03-2006, 18:05 PM
teitur Kirjutas:Kepsud ja muu säärane on mul olemas aga kui seda pressida kas sinna väntvõlli vahele aitab siis puu ka või peab kindlalt metallist olema?
Kasuta otsingut rääkisin mingis teemas väntvõlli kokku pressimisest.
Puidust -- kuule sa istud vändale kümne tonniga kaela ja sa topid mingi puit osa peale mõtle veidi peaga. Sama oleks kui sa sõrme vahele paned ja siis autoga üle sõidad.
Vaheplaadi suurus on täpne eksimus võib olla 0.05mm kui on rohkem võid vända minema visata. Mina rikkusin nii ühe vända ära. Kui vaheplaat liiga väike surud põsed kokku ja kepsu ka kinni. Kui liiga suur pressid ühe ääre liiga kokku ja sirgeks ajamine on raskendatud. Pressid õige plaadiga - palveta et sirgelt pressid siis saad EHK veel korraliku vända. Samas kui kasutad pehmet materjali siis see materjal lihtsalt ujub sul sealt minema vahelt. Mina treisin jawale väntvõllist vaheplaadid, mis surusin vahele remonti vajavale vändale.
Teiseks sõrme vahetust tehakse minuteada kuumaga, et korralikult saada. St sa pead vähemalt oma 400C ta üles kuumutama nii sõrme kui plaadi.
Teiseks pead sa millegagi üheltpoolt ennem sõrme sisse suruma 5-7mm (poole vaheplaadi kaugusele) et ta oleks fikseeritud ega saa enam kõverdi minna.
Vahetada sa ju võid kepsu kuid kes sul sirgeks ajab on teine küsimus. SEda tööd igaüks ei oska ja ei võta ka ette. Teiseks hind sellel tööl algab jakobsonist.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.