Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad?

Krt minu isa jutus on iva sees(omal oli tal ka tosin võrri ja 250ne Jawa...trahvid on kopsakad aga masinaid on vaja ju testida või siis ehitamisele vahele nendega natuke kulgeda(et inspiratsiooni saada). See ajas küll kopsu üle maksa kui ta garaazi lubas maha müüa... eks siis ehitan õuele mingi hurtsiku kus oma motikaid ja seanina hoida.
Emale teeb pigem nalja kui mõne oma masinaga külapäeval või spordipäeval ringi kärutan...poeg ju harva niilkuinii kodus käib, las lustib(?!?).
Vanem õde oli eriti mõnus kaasa lööma kui 16 aastaselt IZ-49  sain...tegi omale mootoratta load Big Grin Siiani pole tal võimalust olnud ühegi motikaga sõita kuigi ma pühalikult vandusin, et läheme koos treffile minu 49ga. Tegelikult ostsin selleks tarbeks omale nüüd jup kolme. Ise
ka varsti 21, siis saab omale täis A kat teha.
Väikene õde... talle annaks hea meelega oma võrri kärutamiseks...äkki satub ka sõltuvusse. Siis oleks keegikes siis kui mina linnas lahtivõetud mootroi lahti võtaksBig Grin.
Nii palju on veel asju mida ma omada tahaks Toungue.
Neidudele läheb asi siis peale kui alles sebima hakata...hiljem selgub kas asi oli lihtsalt takkakiitmiseks või asi tõesti huvitab neid. Enamasti lähevad neile peale TÖÖTAVAD masinad Wink
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: Jaanus - 03-05-2004, 15:44 PM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: PETSS - 16-03-2006, 23:47 PM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: madeinussr - 17-03-2006, 00:57 AM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: PlyVal64 - 17-03-2006, 02:20 AM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: muuseumipapa - 17-03-2006, 08:54 AM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: mrali - 17-03-2006, 13:22 PM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: krister - 17-03-2006, 13:45 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne