23-03-2006, 16:19 PM
Minu meelest, see plastkant ei ole küll mingi probleem, kuna on olemas üks hea ning lisaks kõigele ka autentne lahendus, nimelt just naturaalnahk mida on ilmselt võimalik leida sama värviga. See jätab enam vähem sarnase mulje nagu see n.ö. plastkant.
Kuna nahk on naturaalne materjal siis ma ei näe selles probleemi et seda plastkanti asendada.
Mis on aga probleem ning suur minu jaoks, see on see kust saada orig. volga riiet (minul on helesinine muster)
Minu kaunitaril on näiteks salong n.ö. tuunitud. See tähendab et ustepolstrid on "ilusa" punase kunstnahaga kaetud. Ning tänu sellele on autost totaalselt vale mulje;((((((((((
Ok, see ei ole veel isegi suur probleem, kuna võib olla ma leian istmed millelt saaks seda materjali ära võtta.
Mis on aga totaalne probleem on need samad põrandavaibad.
Need vaipkated mis on saadaval ei sobi totaalselt, kuna need on tehtud n.ö. plastmassaluse peale, volga omad on aga naturaalse, vist dzuutist aluskatega.
Ok, see selleks...minul siis oleks järgmine küsimus.
Kas saaks kuskilt TELLIDA nende vaipade kudumist. Jah, siis ise valiks lõngast, ning annaks mõõdud...kas eestist keegi teeb sellist tööd??
Mina ei tea.
Mis on aga PROBLEEM.
Kuna nahk on naturaalne materjal siis ma ei näe selles probleemi et seda plastkanti asendada.
Mis on aga probleem ning suur minu jaoks, see on see kust saada orig. volga riiet (minul on helesinine muster)
Minu kaunitaril on näiteks salong n.ö. tuunitud. See tähendab et ustepolstrid on "ilusa" punase kunstnahaga kaetud. Ning tänu sellele on autost totaalselt vale mulje;((((((((((
Ok, see ei ole veel isegi suur probleem, kuna võib olla ma leian istmed millelt saaks seda materjali ära võtta.
Mis on aga totaalne probleem on need samad põrandavaibad.
Need vaipkated mis on saadaval ei sobi totaalselt, kuna need on tehtud n.ö. plastmassaluse peale, volga omad on aga naturaalse, vist dzuutist aluskatega.
Ok, see selleks...minul siis oleks järgmine küsimus.
Kas saaks kuskilt TELLIDA nende vaipade kudumist. Jah, siis ise valiks lõngast, ning annaks mõõdud...kas eestist keegi teeb sellist tööd??
Mina ei tea.
Mis on aga PROBLEEM.
Dodge WC52 1943; Buick Century Riviera 2D 1955; Volga M21i 1960; Cadillac Fleetwood Brougham 1967; Jensen Interceptor MK1 1967, Rover P5B Saloon 1973; Mercedes 280S W116 1977, Volga GAZ-24 V6 Konela 1976
Autod ja blogi.