05-05-2003, 16:04 PM
mnjah - seda siis minagi seal silmas pidasin. Kihutajaid ma lihtsalt ei lase mööda - suuremal kiirusel näevad isegi, kui hea on kivisajus olla ning ehk õpivad. Vastutulevate autode puhul tuleb siis kiirus tagasi 30km/h tõmmata, et mitte neile kogemata kahju teha. Kiuslik olen, krt!
sellised sündmused tõstatavad küsimuse, miks üldse masinat \"prillikiviks\" ajada, kui teised ei oska sest lugu pidada. Eile selgus, et tuttava \"Datsun 100a\"-l, mille ta on väliselt peaaegu \"Celica\"ks ehitanud (esiots ca 20cm pikem jne - kes näinud, teab, millest räägin), on nädalaga 5korda (!!!) masinat parklas rihitud; lõpuks löödi tagumine küljeklaaski sisse. Sellega seoses: kui keegi teab, kust sellist asja (3-ukselisele, Tln lähedal) saab, ANDKU MULLE PALUN TEADA (ei hakka kuulutust panema, ise ju ei osta!)!
sellised lood teevad ikka meele mõrudaks!
teet,
võtab \"rünnakut\" võõra vara vastu alati väga isiklikult
sellised sündmused tõstatavad küsimuse, miks üldse masinat \"prillikiviks\" ajada, kui teised ei oska sest lugu pidada. Eile selgus, et tuttava \"Datsun 100a\"-l, mille ta on väliselt peaaegu \"Celica\"ks ehitanud (esiots ca 20cm pikem jne - kes näinud, teab, millest räägin), on nädalaga 5korda (!!!) masinat parklas rihitud; lõpuks löödi tagumine küljeklaaski sisse. Sellega seoses: kui keegi teab, kust sellist asja (3-ukselisele, Tln lähedal) saab, ANDKU MULLE PALUN TEADA (ei hakka kuulutust panema, ise ju ei osta!)!
sellised lood teevad ikka meele mõrudaks!
teet,
võtab \"rünnakut\" võõra vara vastu alati väga isiklikult
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"