Mina jäin küll rahule, valik oli suur, ok pakuti ka uuemat kraami Ural ja Dnepr tsiklitele ja ka teistele(uued kroom summutid jne.) ,sellest ma saan aru veel, kuna tegemist siiski mitte just väga liikuva kaubaga. Tuntumad nagu tegiad Honda , Kawazukad jm. paljud nooremad ei tea ju Minski125-st midagi.
Nõus, restauraatori päevaks ma seda ei nimetaks kuna selle nime all sooviks ka restaureaator firmasid ja ka näiteks värvide tootjaid, keemia ja kõiksugu muude vahendite tootjaid kohal näha pakkumas vahendeid restaureerimiseks. See ikka vanavara laat.
Jumal hoidku ainult Leedu soki ja beebi kaupade müüjate eest mida igal turul parseldatakse, nagu värva juures pakuti päikseprille PLASTIKUST.
Mina sain igatahes omale tule, tutika
(Macza!) , plekkis oma jagu
aga, ega neid liigu ka nii väga enam. Oleks rohkem asju võtnud kuid polnud üksi see kord ja autos polnud ruumi, neetud pidin ma neid kaasa võtma
. kohal oli K-750 tutikas raam, säästab hulga vaeva ja aega!
Loodan et, tase jääb ka edaspidi samaks või läheb paremaks mida ta siiani on ka teinud.
Nõus, restauraatori päevaks ma seda ei nimetaks kuna selle nime all sooviks ka restaureaator firmasid ja ka näiteks värvide tootjaid, keemia ja kõiksugu muude vahendite tootjaid kohal näha pakkumas vahendeid restaureerimiseks. See ikka vanavara laat.
Jumal hoidku ainult Leedu soki ja beebi kaupade müüjate eest mida igal turul parseldatakse, nagu värva juures pakuti päikseprille PLASTIKUST.
Mina sain igatahes omale tule, tutika

Loodan et, tase jääb ka edaspidi samaks või läheb paremaks mida ta siiani on ka teinud.