11-05-2006, 17:14 PM
Kui päris aus olla, siis peale mõne vankri ja tõlla muud Kirsil EKSPONEERIMISE väärilist ei ole. Zil, jah aga mis korras see on? Limusiini jaoks romu. Fiat on alati olnud romude romu, Škoda samamoodi, Unic on suisa saast jne. Ja need asjad, mis seal ka näitamist kannatavad ei ole mingit pidi Kirsi tegevusega seotud. Need on teinud teised mehed, kellele vihjeid ma ei märganud ei Palmses ega ka möödunudaastasel Motorexil. Dixi on siiski 100% hr.Pappeli ehitatud jne. No ja jooksuratast ei ole ka kodanik Kirss teinud. Ma saan täiesti aru, miks vanakooli uuniklased ja ka nooremad tegelased Valeriga peaaegu alati vaenujalal on.
Aga mis uut ekspositsiooni Palmses puudutab, siis hr. Karu isiklikult küsis minu käest sel teemal nõu. Kunagise jäähallis toimunud näituse "Uus ja Vana" korraldajana on vist just tema poole pöördutud abi saamiseks. No ja mister Karu on küll selline isik, kes pole vist mitte kunagi kellegiga tülis olnud. Ta vist ei oskagi tülitseda Seega võib loota eksponaatide omanike positiivse suhtumise korral tegusat näitust. Eksponaate, mida näidata, on küll ja enamgi.
Aga mis uut ekspositsiooni Palmses puudutab, siis hr. Karu isiklikult küsis minu käest sel teemal nõu. Kunagise jäähallis toimunud näituse "Uus ja Vana" korraldajana on vist just tema poole pöördutud abi saamiseks. No ja mister Karu on küll selline isik, kes pole vist mitte kunagi kellegiga tülis olnud. Ta vist ei oskagi tülitseda Seega võib loota eksponaatide omanike positiivse suhtumise korral tegusat näitust. Eksponaate, mida näidata, on küll ja enamgi.