07-05-2003, 14:55 PM
Hammerite on üldiselt kõnts. Vähemalt selline on mu oma kogemus ühe autokäru värvimisele järgnenud aastast, mil see värv kuidagi roostet ei tõrjunud ja väiksemagi kõksu peale maha pudenes.
Teiseks. Pind peab värvimiseks olema alt puhas. M-i silndrite puhul aitab siin ainult liivapritsiga nende puhtaks laskmine ja alles siis kuumakindla värviga värvimine. Hammerite sinna kuidagi ei sobi.
Kolmandaks: silindripeade värvimisel pole mõtet. Pigem ürita oksüüd kätte saada ja pinnad puhtana hoida. Midagi nii rõvedat, kui alumiiniumvärviga üle võõbatud Jawa mootori Kurtnas, pole ma ammu enam näinud.
Asp
Teiseks. Pind peab värvimiseks olema alt puhas. M-i silndrite puhul aitab siin ainult liivapritsiga nende puhtaks laskmine ja alles siis kuumakindla värviga värvimine. Hammerite sinna kuidagi ei sobi.
Kolmandaks: silindripeade värvimisel pole mõtet. Pigem ürita oksüüd kätte saada ja pinnad puhtana hoida. Midagi nii rõvedat, kui alumiiniumvärviga üle võõbatud Jawa mootori Kurtnas, pole ma ammu enam näinud.
Asp
Tsitaat:Originally posted by ala310
kui värviks HAMMER või oli HAMMERLINE värviga? On ju ka spetsiaalne värv mida võib roostepeale kanda, silindripea puhas arvan et ju ka puhtale pinnale võib seda roostehammerline kanda, ja silindril ikka väiksed rooste tõksud. Lükkan niipalju puhtaks kui saab ja rooste HAMMERIT peale mis arvate, on keegi teinud ?