03-06-2006, 11:00 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-06-2006, 11:03 AM ja muutjaks oli tiit.)
krister Kirjutas:Sae ostsin 3000-ga ja sain 1000 3 aasta pärast tagasi. 2000 krooni eest ei saa ma poole aasta puidki. Lisaks tuleb arvestada et viimased 8 aastat olen puud teinud 0,5km raadiuses kodust (kodu ümbrus ühtlasi korda). Viimane talv tegin 2 aasta puud kraavi äärtest mille eest maksti 5000 krooni maaparandustoetust. Minu arvates tasub isegi igal aastal ostetud uus saag end äratiit Kirjutas:Ja mina arvasin et ainult minul selle Partneriga ei vedanud. Vead täpselt samad mis siin üles loetletud. Mina sain oma 3 aasta pliidipuud sellega tehtud, siis tuli mootorisse tugev kolin sisse ja viisin ta poodi tagasi. Sain uue sae 1000 odavamalt. Seekord ostsin 2,5 x kallima
OT: Siit võiks teha sellise järelduse, et kui saagi on tarvis ainult pliidipuude tegemiseks, siis on ehk odavam osta saetud-lõhutud puud, kui et iga 3 aasta tagant visata raha uue sae ostmiseks. Pluss oma aeg.
Muidugi kui küttepuude saagimine on väga meelepärane tegevus, siis peab ikka ise saagima. Ajaloolistest isikutest näiteks Nikolai II-le meeldis väga küttepuid saagida.