26-06-2006, 14:22 PM
valdo Kirjutas:Juhtum järgmine.Kindlasti tasub teha avaldus nii politseile ja tülitada ka kindlustust. Mõni juhtunu tunnistaja võiks ka olemas olla. Esimene kord on asutustes vajalik küll füüsiline kohalolek, hiljem saab arvuti abil end meelde tuletada.
Kui palju on mul mõtet teha avaldus kindlustusele ja politseile juhtunu kohta? Tagantjärele mõtlen, et mul läks isegi hästi - kuna suvel palava ajaga sõidav tavaliselt lahtiste akendega, siis oleks kivi võinud mulle näiteks vastu nägu lennata ning silma välja lüüa. Olen kunagi niiviisi kiviga otse keset laupa saanud (praegugi on seal muhk järel).
On meeles juhtum oma autoga veel vene ajast-kindlustus maksis pikema jututa klaasi kinni ja et ma teist korda kindlustusse ei tuleks tehti terasvardaga klaasinurka väike kolmnurk. Olid oskajad vennad kes sellise pindmise kolmnurgakraapsu välja lihvisid ja mõne aja pärast uuesti kindlustuse sappa läksid.
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.