Praegustest numbrimärkidest Eestis

jtt Kirjutas:kui foto on värske ja tehtud avaliku liiklusega teel, kas siis on tegemist tänapäevase numbrimärgiga? Wink

Arvatavasti oli kellelgi jäänud käru EVs ümber registreerimata ning kiiresti-kiiresti ja hädavajalikult oli vaja midagi vedada. Ja siis ta lootis, et üliagarad politseinikud käru ei peata ega registreerimata ja kehtetu numbrimärgiga käruga sõitmise eest trahvi ei tee. Eestpoolt seda nagunii ju ei näe ja kuipaljuke siis neid on, kes viitsivad sireeni ja vilkuritega juba möödunud sõidukile järele sõita.

Loomulikult on see liikluseeskirjade rikkumine ja taunitav, kuid minu silmis palju leebem rikkumine kui nt Tallinn-Tartu maanteel keelatud kohas vastassuunas sõitja nina eest 130ga mööda lipsata (see viimane on meie liikluspildis kahjuks tavaline Sad ). Eriti kui kärul haakeseade ja tuled korras on ning kogu asi on ainult paberites.

Olles sõitnud palju Eestimaa väikestel teedel, olen näinud ikka külavahel PALJU liikumas numbrimärkideta ja/või vananenud numbrimärkideta liikureid (sh isegi ЭС-seeria omi). Nt kuu aega tagasi tuli Kärstna ja Anikatsi vahel mulle vastu ajahambast puretud IŽ-49, taga ЭСМ-seeria numbrimärk...

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9,  oleme septembris avatud L,P 11-18
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne