01-08-2006, 09:24 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-08-2006, 09:25 AM ja muutjaks oli supp.)
kuna mul on `62 a auto paremp rooliga, nõuka aegse läti passiga, siis sai ark-ist uuritud regamist, paberitega on ok 1600.- ja valmis, rooliga on see jama, et ark-il puudub pretsedent, seaduse järgi ei saaks nagu arvele kuna kirjas on, et paremp rooliga autosid arvele ei saa, uuniku kohat pole midagi õeldud, samas konkreetset ei ark ei õelnud, vastas et kui ma tahan kutsuvad kokku komisjoni ja vaatavad asja erandina sest auto on uunikum ja lisaks on praegune pass küll lätis välja antud kuid sellajal olime me kõik üks suur pere ja veel on autol nõuk aegne tõendarve ja notar volitus kus seisab selges vene keeles, et seda autot on õigus registreerida liidu piires, kuna mul pole asjaga kiiret siis seisan ilmselt valiku ees- kas loota antud komisjonile või rääkida mõne "sõbraga" premeerida teda ja saada paberid korda, sest kuskil niikuinii märget ei jää mis pool rool on, ametlikul TÜV-il olen niikuinii elus ainult korra käinud
ps rääkides ark-iga ütles teh osak, et nad ootavad huviga millal esimene maclaren meile jõuab, sel ju rool keskel
ps rääkides ark-iga ütles teh osak, et nad ootavad huviga millal esimene maclaren meile jõuab, sel ju rool keskel