01-08-2006, 20:02 PM
metsamees Kirjutas:Inimasustusega kohas üldjuhul jah kurikaelad sigatsema ei hakka aga nõukogude väikeauto zaz on tehtud isemoodi materialist mis lihtsalt tõmbab lõhkujaid ja lammutajaid ligi. Viimase poole aasta jooksul olen ma juhipoolse ukseluku vahetanud, kolmnurkklaasi kilde korjanud ja uue klaasi pannud 3-4 korda lihtsalt avastanud et jälle on uksed lahti ja aknad alla keritud, pool paaki bensiini on jalutama läinud ja ühe korra olen pidanud auto külje pealt rohelist aerosoolvärvi eemaldama mida "lahke tuunija" hoolega peale oli kandnud. ah jaa, kummid varastati ka korra ära. Kogu see tsirkus on juhtunud meie pealinnas ööpäev läbi avatud burgerirestorani ja bensiinijaama vahel laterna all autoga millel on alarm + veel 1 lisalüliti. Vägisi hakkavad mõtted liikuma selles suunas et eitea kust saaks küll rebaseraudu mis ööseks pedaalide peale asetada. Tegelikult küll parkisin auto ümber maale kus seda siiamaani veel keegi rüüstamas pole käinud.Sul läks bensiiniga ju hästi kui ainult ära viidi, minu Vaz 2101 paaki valati inimasustusega tänaval siirupit, mis nõudis kogu paagis olnud bensiini väljavahetamist. Rebaserauad on pätile liiga leebe, karuraudu tuleb kasutada, sest ega pätt ka inimeseks nimetamist ei vääri, selliseid tuleb püüda vastavate vahenditega.