02-08-2006, 21:02 PM
Kui madalatel pööretel mootor koliseb ning teeb kohati diiselmootorile sarnanevat häält, siis on arvatavasti hooratas vända otsas lahti. mu oma masinal tekkis korduvalt see probleem. viimati keevitasin hooratta kiilusoone täis, viilisin peenikese muukviiliga uuesti soone sisse. vända kiilule sai ka pisut peale keevitatud, et kompenseerida väljaveninud osa vända sees, ning lasin käia peal kiilu parajaks. koonused lihvisin ka ära kasutades klappide lihvimise pastat (pasta vända ning hooratat vahele ning pisut keerutamist). Kuna see mure oli sel aastal juba kolmandat korda tekkinud, siis panin kokkupanekul ka pisut loctite keermeliimi vahele. Mutri keerasin kinni spets padruniga nii kuis jaksasin ning paar korda nüpeldasin hooratast ka haamriga misjärel pingutasin mutri üle.
Kui nüüd ka hooratas lahti tuleb, siis söövad mõned laevainsenerid oma mütsi ära (need kellelt ma seda liimi sain).
Kui nüüd ka hooratas lahti tuleb, siis söövad mõned laevainsenerid oma mütsi ära (need kellelt ma seda liimi sain).
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.