07-08-2006, 22:15 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-08-2006, 22:27 PM ja muutjaks oli valdo.)
PETSS Kirjutas:...sai koos isand Mälbergiga tehtud saadet viimasest Haapsalu rongist.Ja siis sai käidud käidud ka Turbas.Ja minu meelest oli seal kaks TU2(rohelised).
Mitte ei usu.
Lavassaares olev TU2-101 on pärit Ida-Virumaa lasteraudteelt, mida toimima ei saadudki. Sealne teine TU2 - TU2-075 - (muide Eesti esimene TU2) lõigati vanarauaks, samuti hulk Pafawag-reisivaguneid. 101 oli ainus, mida sealt õnnestus muuseumisse päästa, kuid ka seda oli juba veidi puruks lõigatud. Kui mu mälu mind ei peta, on mootori ja genraatori vaheline võll pooleks lõigatud (või generaator olulisel määral rikutud).
Peale nende kahe TU2 oli Eestis veel pikka aega TU2-005, mis vedeles hulga veeremiga Vääna pioneerilaagris, kuhu pidi ka lasteraudtee tehtama. Aga ka sellest ei saanud asja ning suur osa sealsest veeremist läks vanarauaks (õnneks mitmed pöördvankrid sai viidud Lavassaarde). TU2-005 oli veel aastake 10 tagasi alles ja plaaniti ta veel kusagile monumendiks seada, kuid siis rüüstati ta metallivaraste poolt mingil ajal ära ja lõpuks lükati külili. Kardan, et praegu on ta vanarauaks läinud juba

Rohkem minu teada TU2 Eestis enam alles ei ole.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme avatud K,N,R,L,P 11-18