15-08-2006, 14:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-08-2006, 14:46 PM ja muutjaks oli denis23.)
Terv.
Mina ausalt öeldes ka kardan. Eelkõige oma lähedaste eest kes peavad autoga ringi liikuma...Ja tekib viha...krt...iga kord kui pead maantel kiiremas korras teepeenrale ennast mahutama sest et sulle vastu vurab "pimedat möödasõitu" tegev idioot, mõtlen: miks? miks keegi peab oma adrenaliiniportsu saama minu elu ja tervise riski arvelt?
Praegu sõidan nii öelda "linnamaasturiga" aga
tegelikult tahest tahtmata tekib soov järgmist autot osta suurt ja rasket jeebi, nagu näiteks Infinity QX või Toyota Landcruiser 100. Panna sellele kängururaud ees ning sõita sellega eeskujulikult kõik liikluseeskirjad täites.
Sellega on lahendatud terve hulk probleeme:
- enesetaputerroristid ei ole enam nii ohtlikud
- teedeseisukord ei ole samuti nii ohtlik
- metsloomad mis jooksevad teedele ei kimbuta
- saab kalal ja seentel käia
- saab laenata treilerit ja näiteks oma uunikumi vedada sellega
- talvel saab ilusti lumi ja poriga võitlema
- lihtsalt on hea ja mugav sõita
Ja ärge rääkige mulle imagost...
Mina ausalt öeldes ka kardan. Eelkõige oma lähedaste eest kes peavad autoga ringi liikuma...Ja tekib viha...krt...iga kord kui pead maantel kiiremas korras teepeenrale ennast mahutama sest et sulle vastu vurab "pimedat möödasõitu" tegev idioot, mõtlen: miks? miks keegi peab oma adrenaliiniportsu saama minu elu ja tervise riski arvelt?
Praegu sõidan nii öelda "linnamaasturiga" aga
tegelikult tahest tahtmata tekib soov järgmist autot osta suurt ja rasket jeebi, nagu näiteks Infinity QX või Toyota Landcruiser 100. Panna sellele kängururaud ees ning sõita sellega eeskujulikult kõik liikluseeskirjad täites.
Sellega on lahendatud terve hulk probleeme:
- enesetaputerroristid ei ole enam nii ohtlikud
- teedeseisukord ei ole samuti nii ohtlik
- metsloomad mis jooksevad teedele ei kimbuta
- saab kalal ja seentel käia
- saab laenata treilerit ja näiteks oma uunikumi vedada sellega
- talvel saab ilusti lumi ja poriga võitlema
- lihtsalt on hea ja mugav sõita
Ja ärge rääkige mulle imagost...
Dodge WC52 1943; Buick Century Riviera 2D 1955; Volga M21i 1960; Cadillac Fleetwood Brougham 1967; Jensen Interceptor MK1 1967, Rover P5B Saloon 1973; Mercedes 280S W116 1977, Volga GAZ-24 V6 Konela 1976
Autod ja blogi.