31-08-2006, 12:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-08-2006, 12:34 PM ja muutjaks oli valdo.)
Auto täis rahvast on selles osas veidi täbar variant, et kui tekib kindel soov mingit mudru osta, siis on seda üsnagi halb autosse koos rahvaga ära mahutada.
Mul tuleb meelde 1995. aasta, mil ma tõin Nõvalt ära ühe 1948.a. Moskva jäänused koos suure hunniku varuosadega (mitu varuraami jms). Ja kui Taebla juures üks neiu tee ääres hääletas, siis ta sai minuga küll küüti Tallinnasse, kuid tal tuli istuda üsna ebamugavas poosis - jalgade all paar M-1-A mootorit/porilauda/esiotsa, kohe külje peal (juhi ja kõrvalistme vahel) Moskva raam koos paagiga jne jne...
Ehk kogu see Moskva kola oli mul toona mahutet 06 sisse, mille tagaiste oli välja võetud ja ka esiistme jm vabade kohtade juurest laoruumiks "matti" võetud... Üsna paras töö oli tegelikult kola ärapakkimine 06 salongi sisemusse...
Vrd - Kurtna üritusel ei ole ma kunagi käinud salongis seesoleva tagaistmega...
Mul tuleb meelde 1995. aasta, mil ma tõin Nõvalt ära ühe 1948.a. Moskva jäänused koos suure hunniku varuosadega (mitu varuraami jms). Ja kui Taebla juures üks neiu tee ääres hääletas, siis ta sai minuga küll küüti Tallinnasse, kuid tal tuli istuda üsna ebamugavas poosis - jalgade all paar M-1-A mootorit/porilauda/esiotsa, kohe külje peal (juhi ja kõrvalistme vahel) Moskva raam koos paagiga jne jne...
Ehk kogu see Moskva kola oli mul toona mahutet 06 sisse, mille tagaiste oli välja võetud ja ka esiistme jm vabade kohtade juurest laoruumiks "matti" võetud... Üsna paras töö oli tegelikult kola ärapakkimine 06 salongi sisemusse...
Vrd - Kurtna üritusel ei ole ma kunagi käinud salongis seesoleva tagaistmega...
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel