04-09-2006, 13:50 PM
jurkman Kirjutas:Ikka TAK valida, Läänes on see eesti bussijuht nagu siin murjanist võõrtööline, hullem kui siinne tibla...
...Nõus, kui perekonda pole ja ´mitu korda suurem palk terendab ja viitsimist seda ka teenida, minna väljamaale. Aga enne tasuks kaaluda, kas on mõtet EL turgu solkida...
Ega neid hea elu ja suure raha otsijaid eriti ei armastata kuskil:
'
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ee...d=13747898
eks suhtumine on täpselt selline, kui ise välja teenid. Mina töötan näiteks ... ja suhtumine on oluliselt parem kui Eestis, kuigi ei räägi kohalikku keelt. Koha peal käivad teised ettevõtjad ääri veeri küsimas, ega ei tahaks üle tulla, pakuvad tööd jms. Ei ole veel keegi aastate jooksul näpuga näidanud, või hr. Jurkmani moodi väljendunud.
turgu kah ei solgi, pigem korraliku (ja seadust järgides) töö eest parem palk, kui kohalikel. N: mina teenin rohkem kui Saksa kolleeg, sry...
hr PlyVal-il ei ole ka kohati õigus,

Ja kui ei oleks, neid, kes lähevad, ei paraneks ka nende tingimused, kes jäävad. Mulle näiteks hetke tendents Eesti tööjõuturul meeldib, spetsialist ehk muidu korralik töömees, ei pea tööandja pilli järgi tantsima, vaid võib ka oma tingimusi esitada.