05-09-2006, 18:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-09-2006, 20:22 PM ja muutjaks oli valdo.)
denis23 Kirjutas:http://www.sloleht.ee/2006/08/23/uudised/204247/
Sorri, et juba "aegunud uudis" ja et siin vahutan, aga lugesin alles nüüd selle läbi ja ei suutnud ennast pidurdada. See artikkel siin annab kõikidele nendele liiklusidiootidele "näo". Muidu need liiklusõnnetused on kaunis anonüümsed (välaarvatud muidugi kannatanute omastele), a la: "Pärnu mnt. 46 kilomeetril sõitis jalakäiate rajal teed ületanud Martale (56 a.) otsa Opel Omega, roolis Ants (24.)."
Kui aga suur rahvakangelane - tuhandete eestlaste suur au ja eeskuju - niisugust süüdimatu idioodi juttu ajab, näitab see väga hästi KUI levinud selline (liiklus-)suhtumine on.
«Ma ei ole mingi mõrvar ega kurjategija. Mingit politseihaarangut minu tabamiseks küll ei tehtud,» toonitab ta.
«kui auto on korralik ning, mis siin salata, liigub väga hästi, siis pisut läks jalg raskeks gaasipedaalil.«
«Loodan, et Audi bossid minu peale väga ei pahanda. Muidu panevad äkki mu autole väiksema mootori, et ma enam nii palju kiirust sisse ei saaks!»
(!!!!)
T#¤@ küll! Ma ei oska midagi muud öelda.
(Vabandan oma keelekasutuse pärast - esimene kord selliseid väljendeid internetis kasutada). Aga tõesti - ma ei suuda sellist süüdimatut paska kuulata. Sellisele tegelasele tuleks veel karistusmäära tõsta. Juhul, kui mees muidugi üldse oma teo vääriliselt karistada saab. Kahtlen, et ei.